22.05.2018 | Avocatura.com
Evenimentul va fi moderat de av. Daniel Fenechiu, președinte al ADSA și vicepreședinte al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări din Senatul României
Baroul Dolj: Conferința "Impactul propunerilor de modificare ale legilor justiției și ale codurilor asupra activității avocaților"
Baroul Dolj, împreună cu Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților - ADSA, organizează în ziua de vineri, 25 mai, la sediul Baroului Dolj, Conferința cu tema "Impactul propunerilor de modificare a legilor justiției și a codurilor - în forma actuală - asupra activității avocaților".

Conferința va avea loc în ziua de vineri, 25 mai 2018, orele 13.00, la sediul Baroului Dolj din Municipiul Craiova, Bulevardul Carol I, nr. 1, Bloc 17D Scara 1, Conferința cu tema "Impactul propunerilor de modificare a legilor justiției și a codurilor - în forma actuală - asupra activității avocaților".

Evenimentul, moderat de av. Daniel Fenechiu, președinte al ADSA și vicepreședinte al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări din Senatul României, se dorește a fi o dezbatere deschisa si interactivă, axată pe opiniile, percepțiile și abordările confraților cu privire la propunerile de modificare ale legilor justiției și codurilor, precum și la impactul acestora asupra profesiei de avocat, informează Baroul Dolj.

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/17236/baroul-dolj-conferinta-impactul-propunerilor-de-modificare-ale-legilor-justitiei.html