Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Echipa Avocatura.com

 

Alexandra ROȘU (Gordea) (31 ani, București) - Redactor-șef

alexandra.gordea@avocatura.com

Alexandra a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea București în anul 2010. Pasiunea pentru scris spune că o are de când era în liceu, însă scriitor "pe bune" nu s-a considerat niciodată. A ajuns la Avocatura.com printr-o simplă și frumoasă conjunctură, în toamna anului 2015. Iar de atunci reușește să "povestească" viețile avocaților, așa cum nici ei poate nu sunt capabili să le vadă.

"Să nu lași să treacă o zi fără să vezi, fără să auzi sau fără să citești ceva frumos" sunt cuvintele lui Goethe care-i îndrumă pașii zilnici către "frumosul" din tot ceea ce o înconjoară. Crede cu tărie că cele mai mari satisfacții le obții prin multă muncă, dar nu ar refuza nicicând un hamac în mijlocul unei păduri cu o carte bună în mână.

Cea mai mare provocare a ei este să devină un om conștient.

 

 

 

Alexandra POPA (25 ani, București) - Redactor

alexandra.popa@avocatura.com

Alexandra Popa, în vârsta de 25 de ani, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității "Titu Maiorescu", promoția 2014. În prezent, ea este studentă (din nou) a Facultății de Psihologie, Universitatea București.

"Până acum am activat în mai multe domenii: am lucrat pe perioada facultății la un birou notarial, iar după ce am absolvit facultatea de Drept am profesat ca profesor - educator într-o grădiniță. Faptul că am ajuns în echipa Avocatura.com a reprezentat pentru mine o provocare și o responsabilitate imensă, pentru că oamenii aceștia au crezut în mine".

Alexandrei îi place foarte mult să gătească, să călătorească și să citească articole și cărți de psihologie. Se declară o romantică incurabilă și "visează cu ochii deschiși", după cum susține chiar ea.

 

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021