×
Contactează-ne pentru suport
0743.087.930
Redactare de documente juridice

Ghid pentru obținerea de documente juridice

Avocații Parteneri ai Avocatura.com, ce oferă Consultații Juridice Online, fie Live (video-audio) fie prin redactarea de documente juridice, sunt avocați ce respectă un standard de practică avocațială înalt. Clienții ce au beneficiat până acum de Consultații live sau scrise din partea Avocaților parteneri ai Avocatura.com, au acordat acestora un Rating de 0,00.

Ce este nevoie să faci:

  Alege un Avocat. Te poți ghida în alegerea Avocatului după onorariul perceput de Avocat, specializarea acestuia, Rating-ul și Review-urile primite de Avocat de la Clienții acestuia, după anii de experiență profesională, limba străină vorbită, realizările profesionale etc.

  Accesează butonul ”Solicită redactarea unui document juridic”. In fereastra Pop-up completează numele tău, adresa ta de email și numărul tău de telefon. Descrie pe scurt nevoia ta, ce fel de document îți este necesar și mai apoi apasă butonul ”Trimite”. Vei primi un apel telefonic de la avocat și acesta va dori să înțeleagă cât mai bine nevoia ta, ce fel de document juridic îți satisface cel mai bine nevoia.

  Vei primi prin email o ”Ofertă personalizată din partea avocatului”. Această ofertă va cuprinde: 1. Detaliile tehnice privind documentul juridic solicitat de tine; 2. Onorariul și 3. Termenul în care îți va fi livrat documentul juridic solicitat de tine.

  Acceptă Oferta. După acceptarea ofertei poți achita onorariul prin intermediul unei plăți cu card-ul bancar, într-un sistem securizat. După efectuarea plății onorariului, avocatul este notificat cu privire la încasarea onorariului și acesta poate începe să lucreze la redactarea documentului juridic de care ai nevoie.

  Transmiterea de documente. De cele mai multe ori, Avocatul are nevoie de la tine de o serie de date sau documente pentru a fi în măsură să redacteze documentul juridic de care ai tu nevoie. Transmiterea acestor documente trebuie să aibă loc prin intermediul site-ului. Termenul de livrare a documentului Comandat curge de la data ultimului document transmis de tine. Site-ul Avocatura.com asigură confidențialitatea acestor transmiteri de documente. Documentele transmise de tine nu vor putea fi descărcate decât din Contul Avocatului. Documentul juridic redactat de Avocat nu va putea fi descărcat decât din Contul tău.

  Notificarea ”Documentul a fost redactat”. Când avocatul a terminat de redactat documentul juridic comandat de tine, acesta încarcă în sistem acest document și tu vei primi o Notificare prin email și vei fi astfel anunțat că poți descărca acel document. Dacă mai sunt necesare modificări sau revizuiri poți solicita acest lucru avocatului prin intermediul aplicației de Live Chat din pagina Comenzii tale.

  Acordă Rating și scrie un Review pentru Avocat. În acest fel, tu vei ajuta și alți Clienți să aleagă Avocatul potrivit. Documentul juridic redactat de Avocat este strict confidențial, noi nu-l putem cunoaște.

1 Contracte Civile
2 Contracte Comerciale
2) Contracte specifice pe Industrii
-
3 Penal
1 tipuri
4 Acțiuni în instanță – LITIGII PERSOANE FIZICE
4 tipuri
4 tipuri
5 Acțiuni în instanță – LITIGII COMERCIALE
6 Notă Evaluare Legală
1) Civil
-
2) Penal
-
3) Comercial
-
4) Fiscal
-
5) Altele
-
7 Cum să fac... ?
1) Desfac un contract de muncă
-
2) Aplic o sanțiune disciplinară
-
3) Înființez o societate
-
4) Divorțez la notar
-
5) Altele
-

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021