Sunt
ADVO VALUE ADVO PLUS Articole Despre noi Contul meu
Oferă Clienților Noi Consultanță Juridică din fața Laptopului

9,62 este media calificativelor acordate de clienții Avocatura.com pentru consultanță juridică primită de la avocații parteneri.

384,63 Lei/oră este onorariul mediu al comenzilor de consultanță video terminate;

Caută un avocat
Servicii Avocatura.com
Consultanță video

Timpul și distanța au reprezentat întotdeauna obstacole în relația Clienților cu Avocații. Pentru a se întâlni cu Avocatul, Clientul este nevoit să-și aloce 2-3 ore deși, de regulă, întâlnirea nu durează mai mult de o oră. Deplasarea, traficul, găsirea locului de parcare, toate acestea consumă timpul Clientului.

Consultanță scrisă

Clienții, mai ales Clienții antreprenori dar nu numai aceștia, au nevoie de documente redactate de Avocați. Contracte, Note de evaluare legală, Cereri și apărări în fața instanțelor de judecată, Plângeri și apărări în fața organelor de urmărire penală, etc. toate aceste documente sunt necesare Clienților.

AdvoPlus

Avocatura.com a investit în construcția unui program software de gestiune a activității avocaților, Advo Plus, prin care îți poți gestiona mai ușor clienții, contractele de asistență juridică și dosarele, fie că sunt de instanță, fie că sunt de consultanță juridică.

Creșterea prestigiului profesional

Avocații asigură un serviciu de interes public, potrivit Legii 51/1995. Clienții au dreptul sa-și aleagă Avocatul în mod liber dar și pe baza unor informații relevante. În mod tradițional, în România, Avocații comunică public mai puțin. Astfel, se poate constata că există puține informații despre Avocați ...

Beneficii Gratis

Avocatura.com oferă gratis masi multe utilitare destinate avocaților prin care enumerăm: pagină de profil simplă, aplicație de gestiune a dosarelor cu alerte prin email la fiecare actualizare, calculator de dobândă legală, acces la practică judiciară (peste 1 milion de spețe), funcția de live chat, și multe altele.

Cursuri

Cursurile organizate de Avocatura.com se adresează tuturor Avocaților, indiferent de vechimea pe care aceștia o au în profesie. Ambele cursuri abordează latura materială a profesiei și își propun să ofere avocaților acele informații ce sunt necesare în momentul în care un avocat dorește să-și implementeze un plan de carieră, să-și îndeplinească obiectivele de carieră.

AVOCAȚI SPECIALIZAȚI
Clienți atrași de Avocatura.com, care doresc să obțină o consultație juridică online sau să contacteze un avocat cu anumite specializări, vor putea alege avocatul potrivit în catalogul de mai jos.
Ultimele știri/articole
Legislație Spețe Dobândă legală Modele Forum Contact
© Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020 Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor