Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Business Law
Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii
facebook

Tuca Zbarcea & Asociatii lanseaza programul "Team gilding" – un alt fel de team building

Firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii anunta lansarea unui proiect inedit de dezvoltare personala si profesionala, dedicat nu doar membrilor echipei, ci si clientilor firmei, intitulat "Team gilding" – un alt fel de "team building" - ce include o serie de dezbateri speciale, moderate de un invitat de anvergura din elita romaneasca.

Scopul acestui proiect este de a promova o alternativa la clasicele programe de "team building”(impregnate adesea de sabloane si formule-cliseu) si de a cultiva o atmosfera de autentica naturalete si cordialitate intre coechipierii firmei si clientii acesteia, precizeaza firma de avocatura. De asemenea, prin subiectele aduse in discutie, participantilor li se va oferi ragazul de a reflecta la alte lumi decat cele imediate, de a dialoga in alt limbaj decat cel profesional, de a pune intrebari si despre alte teme decat cele nascute din rutina zilnica.

Potrivit TZA, prima intalnire de acest fel este programata pentru joi, 12 septembrie, intr-o locatie din Centrul Vechi, avandu-l ca lector si moderator pe Horia Roman Patapievici, cu tema "Despre natura civilizatiei la un pahar de whisky”.

"Traim cu totii intr-un mediu in care vorbim mereu despre legi, norme, contracte, business, clienti, afaceri si bani. O mare parte dintre intalnirile noastre de antrenament (sedinte zise de "training”) vizeaza aceste teme si abilitatile noastre de a citi mai bine legile, de a face contracte mai riguroase, de a privi mai pragmatic afacerile, de a castiga mai multi bani. Gasesc insa ca a venit vremea ca, o data la doua saptamani, sa ne tragem oleaca sufletul si sa taifasuim la un altfel de training: o dezbatere speciala, noi intre noi si impreuna cu prieteni si clienti de-ai nostri”, ne-a declarat Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Coordonatorul casei de avocatura a adaugat ca aceasta initiativa poate fi caracterizata drept un instrument inovator de recompensare a membrilor firmei: "Oamenii sunt din ce in ce mai preocupati de viitorul lor alaturi de noi, de cat de mult ii sprijina organizatia sa creasca si sa se dezvolte. Alaturi de celelalte beneficii non-financiare, training-ul ca taifas este un bun prilej pentru echipa noastra, cat si pentru prietenii si clientii firmei, de a impartasi idei si experiente de viata intr-un cadru relaxat.

Tuca Zbarcea & Asociatii este cotata drept unul dintre cei mai buni angajatori pe piata serviciilor de consultanta juridica. Firma s-a clasat pe primul loc in categoria IMM – "Best Employer in Romania 2009/10” – in cadrul studiului realizat de Aon Hewitt si pe locul al 17-lea in "Top 100 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi” realizat de publicatia Capital. Totodata, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata castigatoarea premiului "Best Managed Workplace” in cadrul ceremoniei Managing Partners’ Forum 2012. De asemenea, membrii echipei de conducere au primit deseori distinctii interne si internationale pentru abilitatile de lider, claritatea si viziunea stilului de management, capacitatea de a motiva echipe si atinge performante deosebite ori abilitatea de a inova si adopta decizii strategice unice la nivelul firmelor de avocatura de top.
 


Cuvinte cheie: tuca zbarcea &asociatii, team gilding, team building, horia roman patapievici, avocat Florentin Tuca, Tuca, Zbarcea & Asociatii
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021