Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Barouri
Avocatul Florin Ciutacu, profesor de drept si presedintele ARSD
facebook

Dezbaterile despre noul Cod Civil continua

Chiar daca noul Cod Civil a intrat deja in vigoare, dezbaterile sunt inca in plina desfasurare. Asociatia Romana pentru Studiul Dreptului Comparat si a Dreptului International Privat, in colaborare cu Barourile si Camerele Notarilor, a mai stabilit pentru luna octombrie inca doua conferinte despre noul act normativ.

Florin Ciutacu, presedintele Asociatiei Romane pentru Studiul Dreptului Comparat, va sustine o conferinta la Ploiesti pe 14 octombrie, unde va vorbi despre "Garantiile de executare a obligatiilor in sistemul Noul Cod Civil”.  Conferinta va avea loc intre orele 10.00-16.00,  la sediul Facultatii de Drept si Stiinte Social-Politice din cadrul Universitatii Valahia. Cei prezenti vor mai putea afla noutati si despre "Legea nr. 287/2009 in materia conditiilor generale ale dreptului de a mosteni” (Lect. univ. dr. Ilioara Genoiu), "Contractul de vanzare- cumparare” (Conf. univ. dr. Gheorghe Gheorghiu),"Violenta in contracte” (Prof. univ. dr.Sache Neculaescu) sau"Garantiile personale(Lect. univ. dr. Rada Postolache).Si juristii din Iasi vor avea o dezbatere pe tema noul cod. Aceasta va avea loc pe 20 octombrie 2011, orele 14.00-18.00,  la sediul Universitatii "M.Kogalniceanu” . Dezbaterile vor fi sustinute de av. Iolanda Boti, Asociatia de Drept civil Quebec-Romania, Av. Dr. Florin Ciutacu, judecatoarea Anca Ghideanu, av. Aneta Luca si av.  Artin Sarchizian, vicepresedinte al Asociatiei Romane pentru Studiul Dreptului Comparat si al Dreptului International Privat. La conferintele din 14 si 20 octombrie, taxa de participare este de 50 de lei.In plus, participantii la aceste evenimente sunt creditati cu 15 puncte de pregatire profesionala.

 


COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021