Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Analiză
facebook

Economie de timp, disponibilitate și profesionalism, motivele pentru care clienții apelează la avocatura.com

Un grad ridicat de satisfacție în rândul clienților și exercitarea profesiei la cel mai înalt standard reprezintă două dintre obiectivele importante ale platformei noastre, avocatura.com. Pentru aceasta, noi, echipa platformei alegem să ne întrebăm periodic clienții cum au ajuns pe www.avocatura.com, ce i-a convins să lucreze cu noi și în ce măsură serviciile oferite de platformă le satisface nevoile și îi ajută să își rezolve o problemă în domeniul juridic.

Economia de timp și soluționarea rapidă, cu maxim profesionalism a unei situații, flexibilitatea și opțiunile multiple de realizare a consultației (scris, video, whatsup sau telefonic -n.n.) sunt, în opinia a 75% dintre clienții chestionați recent cele mai importante beneficii pe care le-au obținut apelând la serviciile platformei avocatura.com. Accesul rapid la un profesionist, proximitatea în perspectiva necesității unei întâlniri offline dar și posibilitatea de a intra în contact cu avocatul și în afara "programului obișnuit" de lucru sunt beneficiile apreciate de o altă parte a persoanelor care au dat curs ultimului chestionar de satisfacție realizat de echipa noastră.

Am rezolvat problema stând în fața laptopului

"Eram în Lehliu Gară, nu știam nici un cabinet în zonă, ne aflam în plină stare de urgență deci în imposibilitate de a mă deplasa din oraș și aveam nevoie rapid de o soluție la o problemă urgentă. Avocatura.com m-a ajutat în două sensuri – pe de o parte mi-a oferit posibilitatea de a rezolva problema stând în fața laptopului, fără să îmi fac griji în ce privește restricțiile de circulație iar pe de altă parte mi-a oferit posibilitatea de a alege profesionistul care putea răspunde cel mai pertinent nevoii mele de la acel moment", a explicat  dl. R.I, unul dintre clienții care au utilizat platforma de consultanță în ultimele 3 luni.

Asemenea dlui R.I. 80% dintre clienții platformei au descoperit avocatura.com cu ajutorul internetului în timp ce restul au folosit servicile platformei în urma unei recomandări.

Nu mai stai la cozi!

"Am descoperit rapid platforma, după o căutare pe internet iar interfața prietenoasă, intuitivă dar și faptul că am descoperit un avocat în proximitate m-au convins să îi contactez și contractez", sunt motivele pentru care dna C.I a ales serviciile platformei. Clienta spune că pe lângă expertiza specifică avea nevoie și  ca avocatul să se afle în proximitate, în eventualitatea unei întâlniri: "Este o soluție la îndemână iar interfața este intuitivă și extrem de transparentă. În plus, faptul că nu mai stai la cozi și poți alege profesionistul nu doar pe baza unui CV ci și a review-urilor oferite de clienți care au apelat la serviciile lui anterior, mi se pare extraordinar. Categoric, voi apela din nou la platformă dacă voi mai avea nevoie".

Platforma este soluția optimă acestor timpuri!

"Eu am folosit deja platforma de două ori până acum. Prima dată, am avut o interacțiune cu o doamnă avocat pe care am ales-o pe baza expertizei și a review-urilor iar profesionalismul și răbdarea m-au convins să continuăm colaborarea. Consider că (platforma-n.n.) este soluția potrivită timpurilor noastre", a explicat la rândul său dl A.I. Acesta consideră opțiunea de consultanță video "o idee foarte bună pentru că îți permite un contact direct, vizual cu profesionistul pe care l-ai ales".  

Profesionalismul avocatului m-a făcut să extind colaborarea!

Asemenea lui, 99% dintre participanții la sondaj au dat notă maximă avocatului contractat prin intermediul platformei. "Mi s-a părut foarte utilă opțiunea de filtre, după care îți poți selecta avocatul. Transparența informațiilor privind expertiza profesională m-a ajutat să mă decid iar review-urile primite anterior de la alți clienți m-au convins că am făcut alegerea bună", a spus la rândul său dl.A.P. "M-a surprins plăcut gradul de implicare a avocatului cu care am ales să lucrez, în condițiile în care era vorba de o consultație online  și nu offline. De aceea, am decis să extind colaborarea cu acesta și, de asemenea, să recomand platforma și altor prieteni sau cunoștințe dacă vor avea nevoie de servicii de consultanță juridică", spune și dl. A.I.

 


COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020