Avocatura Com
Cariere
facebook

Societatea de avocatură "Cosma & Asociații" caută avocat pentru a se alătura echipei sale din Galați

Cu o experiență pe piața avocaturii de peste 17 ani, Societatea Civilă de Avocați "COSMA ȘI ASOCIAȚII" își extinde echipa și recrutează avocat definitiv. Reprezintă un avantaj dacă ai cel puțin 4-5 ani vechime, experiență relevantă în consultanța comercială, dar și în litigii derivate din raporturile între profesioniști, și vrei să crești în domeniul acesta și mai mult.

Ce anume căutam:

Cunoștințe teoretice și practice temeinice de drept societar, contracte între și pentru profesioniști, drept civil și procesual civil, drept administrativ și contencios administrativ.

Raționament juridic riguros, capacitate de analiză și sinteză.

Capacitate de redactare a documentelor juridice într-o maniera coerentă, structurată, utilizând un limbaj juridic adecvat.

Abilitați de comunicare și organizare.

Persoană deschisă, creativă, pro-activă și cu spirit de echipă.
 
Candidații interesați de dezvoltare profesională într-un mediu de lucru plăcut sunt rugați să trimită un CV și o scrisoare de intenție la adresa de e-mail: office.galati@avcosma.com.


Cuvinte cheie: Cosma & Asociatii
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2016 ©   Copyright SC ADVO VALUE SRL 2017
Avocatura Com