Avocatura Com
Alegeri
facebook

Baroul Dolj protestează privitor la organizarea deficitară a Congresului Avocaților

Consiliul Baroului Dolj, în sedința din 16 mai 2019, a hotărât în unanimitate formularea unui protest cu privire la modalitatea deficitară în care va fi organizat Congresul Avocaților din 6-7 iunie 2019.

Astfel, urmare a modificării târzii și nejustificate a datei stabilite inițial pentru ședințele Consiliului Uniunii Naționale a Avocaților din România și Congresului Avocaților, costurile de participare pentru barouri au crescut enorm (spre exemplu, pentru o noapte de cazare prețurile ajung până la 280 euro/cameră!).

Mai mult, disiparea participanților la Congres la mai multe locații a afectat, practic, crearea unor condiții corespunzătoare, atât de necesare dezbaterii reale a problemelor curente ale profesiei, constituindu-se într-o nouă manifestare a rupturii existente între conducerea Uniunii și avocați.

Totodată, Consiliul Baroului Dolj îndeamnă conducerea Uniunii Naționale a Barourilor din România să se aplece mai mult asupra problemelor avocaturii, semnalate în repetate rânduri de către barouri și să depășească nivelul de discuții propriu unei campanii electorale.


Cuvinte cheie: baroul dolj, congresul avocatilor 2019, unbr, profesia de avocat, barouri romania, avocati romania
COMENTEAZA
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2016 ©   Copyright SC ADVO VALUE SRL 2017
Avocatura Com