Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Barouri
facebook

Baroul Dolj a câştigat litigiul cu "UNBR - structura Bota"

Pentru că trăim în țara în care dreptatea trebuie cerută în instanțe și nu respectată de drept, Baroul Dolj obține o victorie în acest sens: Curtea de Apel Craiova a respins apelul declarat de către UNBR - Structura Bota.

Cererea de chemare în judecată formulată de către UNBR – Structura Bota împotriva Baroului Dolj (Dosar nr.13629/63/2017*) respinsă prin Sentinţa civilă nr.207/18 aprilie 2018, a rămas definitivă prin respingerea apelului ca nefondat  prin Hotărârea Curţii de Apel Craiova nr.24/08.01.2019.

Prin intermediul acesteia s-a solicitat a se interzice folosirea sub orice formă şi în orice împrejurare a mărcii combinate "Baroul Dolj".


Cuvinte cheie: barouri, baroul bota, dosar unbr-bota, curtea de apel craiova, avocati, avocatura clandestina, avocat Lucian Sauleanu
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020