Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Barouri
Acest premiu are deja o lungă tradiție, fiind înfiinţat de către Consiliul Baroului Dolj în anul 1924
facebook

Baroul Dolj: Premiul "Avram Iancu" pentru anul 2018 a fost acordat avocatului Călin Andrei Zamfirescu

Baroul Dolj a organizat joi, 18 octombrie 2018, ora ora 12.00, la Muzeul de Artă din Craiova - Sala Oglinzilor, festivitatea de decernare a Premiului "Avram Iancu" pentru anul 2018. Distincția a fost acordată, în acest an, domnului avocat Călin Andrei Zamfirescu, Preşedintele de Onoare al Uniunii Naţionale a Barourilor din România.

Acest premiu are deja o lungă tradiție, fiind înfiinţat de către Consiliul Baroului Dolj în anul 1924. Pe lângă cinstirea şi eternizarea marelui erou al Naţiunii Române, Avram Iancu, care a făcut parte din ordinul nostru profesional, distincția are ca scop recunoașterea meritelor unei personalități din domeniul științelor juridice și al avocaturii.

La decernarea premiului au fost prezenți, lunând cuvântul, domnii Ion Dragne – decanul Baroului București, Ion Turculeanu – vicepreședinte U.N.B.R., Mihăiță Bubatu – decanul Baroului Olt, Dan Oancea – membru în Consiliul U.N.B.R., moderatorul evenimentului fiind decanul Baroului Dolj, Lucian Săuleanu.

Domnul Av. Călin Andrei Zamfirescu a absolvit Magna cum laude cursurile Facultății de Drept din București în 1976, devenind în același an membru al Baroului București.

A exercitat timp de două mandate (1997-2005) demnitatea de Președinte al Uniunii Avocaților din România (transformată din 2004 în Uniunea Națională a Barourilor din România), în momentul de față având calitatea de Președinte de Onoare al U.N.B.R. și de Membru Onorific al Baroului București.

Călin-Andrei Zamfirescu, avocat asociat senior şi co-fondator al Societăţii civile de avocaţi Zamfirescu Racoţi & Partners, este unul din experţii de marcă din România în domeniul litigiilor şi arbitrajului comercial, fiind implicat în proiecte complexe interne şi internaţionale, în jurisdicţii precum Milano, Paris, Londra sau New York. 

Călin-Andrei Zamfirescu este de asemenea autor al unor articole şi studii publicate în numeroase reviste de drept specializate în domeniul dreptului civil şi procedurilor civile, studii prezentate în cadrul a numeroase conferinţe, seminarii şi întâlniri specializate, cu privire la privatizare, faliment şi sisteme bancare. 

A fost decorat cu Ordinul Naţional "Serviciu Credincios" - Comandor.


Cuvinte cheie: baroul dolj, premiul avram iancu, traditie, avocati de valoare, presedinte de onoare unbr, stiinte juridice, avocat Calin-Andrei Zamfirescu, avocat Lucian Sauleanu
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020