Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Business Law
Alina Stăvaru, Counsel RTPR Allen & Overy
facebook

RTPR Allen & Overy alături de AROBS Transilvania la achiziția SAS Grup

RTPR Allen & Overy a oferit consultanță AROBS Transilvania, lider de piață în dezvoltarea de produse și servicii software, în legătură cu achiziția SAS Grup. SAS Grup deține alarma.ro și este unul dintre principalii jucători în domeniul furnizării de soluții de monitorizare de flotă auto din România. Tranzacția a fost semnată în luna august și finalizată în luna octombrie.

Echipa de avocați care a asistat clientul în legătură cu acest proiect a fost coordonată de Costin Tărăcilă (Managing Partner), asistat de către Alina Stăvaru (Counsel) și i-a inclus pe Vicu Buzac (Managing Associate), Laurențiu Tisescu (Associate), Cezara Popescu, Laura Mavrodin și Bogdan Nae (Junior Associates).

"Suntem bucuroși că am finalizat această tranzacție și îi mulțumim clientului nostru AROBS Transilvania pentru acest mandat și pentru aprecierile privind "experiența și profesionalismul echipei RTPR Allen & Overy" pe care clientul ne-a mărturisit că le-a văzut ca jucând un rol foarte important în încheierea cu succes a tuturor operațiunilor necesare. Avem încredere că această achiziție este doar o etapă în planurile de dezvoltare ale AROBS Transilvania și le dorim să își continue expansiunea la nivel național și în regiune.", a declarat Alina Stăvaru.

RTPR Allen & Overy se mândrește cu una dintre cele mai performante echipe de avocați de corporate/M&A din România fiind clasată în primul palier în toate ghidurile juridice internaționale importante, precum Legal 500, Chambers și IFLR1000.

Recent echipa RTPR Allen & Overy a fost premiată în cadrul Galei Avocaților organizată de Ziarul Financiar, unde a câștigat trei premii pentru cele mai mari tranzacții din 2017 și prima jumătate a acestui an la categoriile cea mai mare tranzacție din industria serviciilor medicale / farma acordat pentru preluarea A&D Pharma de către Penta Investment, cea mai mare tranzacție din industrie acordat pentru tranzacția prin care DS Smith a cumpărat de la Vladimir Cohn EcoPack și EcoPaper, respectiv cea mai mare tranzacție din sectorul materialelor de construcții acordat pentru achiziția Macon Deva de către Xella de la Enterprise Investors.


Cuvinte cheie: business law, tranzactii, avocatura de business, arobs transilvania, achizitii, sas group, monitoriare flota auto, romania, SCP Radu, Taracila, Padurari, Retevoescu, avocat Stavaru Alina
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020