Avocatura Com
Avocatul Poporului
Lucrările reuniunii debutează pe data de 3 mai 2018, orele 15:00, la Palatul Parlamentului
facebook

Ombudsmani din statele afiliate Organizației Francofoniei, membri ai Comisiei de la Veneția, la București: "Rolul Judecătorului și al Mediatorului în societate"

Avocatul Poporului împreună cu Asociația Ombudsmanilor și Mediatorilor Francofoni organizează, în perioada 3-4 mai 2018, la București, seminarul "Judecătorul și Mediatorul instituțional".

Participanții vor analiza, între altele, relația între Ombusmani și Magistrații-judecători, situațiile în care Ombudsmanul poate sesiza instanțele de judecată, forța Recomandării emise de către Ombudsman în raport cu răspunderea civilă stabilită de Judecător.

La seminar vor participa, pe lângă reprezentanți ai instituției Avocatul Poporului, membri ai Comisiei de la Veneția, Ombudsmani din Franța, Belgia, Canada, Albania, Madagascar, Maroc, Tunisia, Djibouti, Burkina Faso, Mali și Burundi, se arată într-un comunicat remis Avocatura.com.

Lucrările reuniunii debutează pe data de 3 mai 2018, orele 15:00, la Palatul Parlamentului, Sala Nicolae Bălcescu și se vor desfășura pe parcursul a două zile, cu participarea presei. 


Cuvinte cheie: avocatul poporului, ombudsmani, rolul judecatorului, mediatori, palatul parlamentului, mediatorul institutional
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020
Avocatura Com