Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Exclusiv
Am creat pentru avocații din România și din străinătate utilitare care să-i ajute în activitatea zilnică și în atingerea succesului profesional
facebook

Peste 300 de AVOCAȚI au ales să fie ONLINE pentru clienții lor! Tu ce faci pentru a-ți construi o carieră de succes?

30 de zile de ADVO VALUE. Zeci de beneficii: CRM activitate avocați, calculator dobândă legală, evidență dosare, contact direct cu potențiali clienți (prin LIVE CHAT), creștere și gestiune individuală a imaginii publice. Sute de avocați și-au creat / actualizat contul pe ADVO VALUE, un proiect Avocatura.com ce conferă valoare adăugată avocaturii! Tu cum contribui la succesul carierei tale?

În urmă cu aproximativ o lună de zile anunțam lansarea platformei ADVO VALUE! Cel mai util, simplu de folosit și valoros instrument pentru gestiunea activității avocaților și creșterea succesului profesional.

Astfel, am creat pentru avocații din România și din străinătate utilitare care să-i ajute în activitatea zilnică și în atingerea succesului profesional:

ADVO PLUS

Advo Plus este un soft de gestiune a activității avocaților, indiferent de forma de organizare. Acesta a fost creat pornind de la nevoile avocaților, cu implicarea lor și a unor informaticieni. Scopul acestui program este de a crea cel mai util și ușor de folosit CRM pentru avocați.

Advo Plus înseamnă ORGANIZARE, EFICIENȚĂ, CONTROL, SIGURANȚĂ, TRANSPARENȚĂ.

Beneficiile oferite de Advo Plus sunt:

  • Gestiunea clienților, a contractelor de asistență juridică și a dosarelor (de instanță, de consultanță)
  • Gestiunea activităților desfășurate de avocați în beneficiul clienților și generarea de rapoarte de activitate
  • Gestiunea veniturilor și a cheltuielilor
  • Gestiunea cheltuielilor făcute de avocat în beneficiul clientului
  • Facturarea și emiterea chitanțelor pentru încasări în numerar
  • Arhivarea electronică a dosarelor sau a altor documente din arhiva avocatului

Advo Plus este pentru: Avocați individuali, Societăți de avocatură , Departamente juridice (companii, instituții publice).

ADVO BRAND

Advo Brand este o secțiune specială din ADVO VALUE ce se adresează avocaților care își doresc mai mult de la cariera lor și care sunt conștienți că succesul este rezultatul unor acțiuni programate.

Chestionarul de personalitate, auditul de brand sau strategia de branding sunt doar câteva dintre temele ce vor fi dezbătute în cadrul unor seminarii ADVO VALUE. Toate au drept scop consilierea avocaților și crearea unui mediu eficient de creștere a prestigului profesional, deci implicit al numărului de clienți.

ADVO BIZ

La fel ca secțiunea ADVO BRAND, aceasta își propune să vină în sprijinul avocaților care vor să știe care este specificul unui business în avocatură și cum se construiește o carieră de succes.

Toate materialele puse la dispoziție beneficiarilor ADVO VALUE prin ADVO BIZ (activități în avocatură, alegerea specializării, relația cu clienții, vânzările) au drept scop facilitarea accesului avocaților la informații atât de utile în vremuri în care avocatura trece prin transformări vizibile.

Prestigiul avocatului și organizarea business-ului în avocatură vor fi aprofundate printr-o serie de seminarii ce urmează să fie anunțate tot prin intermediul paginii ADVO VALUE.

LIVE CHAT

Cel mai recent instrument pus la dispoziție celor aproximativ 5000 de cititori care intră zilnic pe Avocatura.com, dar și tuturor avocaților români, este LIVE CHAT by Advo Value.

În urma analizei comportamentului vizitatorilor Avoctaura.com, am observat că cei mai mulți sunt în căutarea unui avocat. Astfel, , între 4-5.000 de vizitatori zilnici ai site-ului nostru caută un avocat. De cele mai multe ori au primit o recomandare pentru un anume avocat și atunci caută informații care să le valideze recomandarea primită. 

Dacă informațiile găsite în pagina de profil a avocatului, găzduită de Avocatura.com, validează recomandarea primită, atunci potențialul client dorește să contacteze avocatul. 

Instrumentul LIVE CHAT by ADVO VALUE facilitează contactarea avocatului de către potențialul client și chiar discuțiile dintre aceștia.

Pentru a accesa mesajele lăsate de către potențialii clienți este suficient ca avocații să-și creeze un cont în secțiunea ADVO VALUE de pe site-ul Avocatura.com și să viziteze această secțiune.

Cu doar un click, relația client-avocat capătă o nouă definiție!

Dacă vrei să te alături celor peste câteva sute de avocați care lucrează la imaginea lor publică, ai de îndeplinit 4 pași simpli:

1) Fă-ți cont pe ADVO VALUE!

2) Creează-ți un profil pe Avocatura.com sau actualizează-l pe cel deja existent, oferind informații utile publicului: nume, date de contact, o fotografie de profil, descriere, realizări, aptitudini.

3) Familiarizează-te cu schemele privind creșterea prestigiului profesional, pentru a-ți pregăti întrebările ce le poți adresa în cadrul seminariilor ADVO VALUE.

4) Intră în contact direct cu potențialii clienți care îți vizitează zilnic contul, prin intermediul LIVE CHAT.


Cuvinte cheie: advo value, live chat by advo value, advo plus, advo brand, advo biz, platforma avocatura.com, recomanda un avocat, profil avocat, prestigiu profesional, succes in cariera, reusita in avocatura, crm avocati
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020