Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Exclusiv
Nu rata, în curând, lansarea celui mai nou proiect Avocatura.com!
facebook

ADVO VALUE, proiectul ce oferă valoare avocaturii - Cel mai simplu, funcțional și modern program de gestiune a activității avocaților

ADVO VALUE, cel mai nou proiect Avocatura.com, este un program ce vine în întâmpinarea nevoilor de gestiune și consolidare a muncii oricărui avocat / oricărei societăți de avocatură. Proiectat ca urmare a experienței avocaților, programul va realiza o gestiune a clienților, a contractelor de asistență juridică, a dosarelor din instanță și a celor de consultanță.

Gândit pentru a ușura activitatea de zi cu zi a avocatului, dar și pentru a crea legăturile profesionale atât de necesare "avocatului de mâine", ADVO VALUE își propune să vină în întâmpinarea unor nevoi vitale oricărui business:

§ calculator dobândă legală,

§ urmărire dosare împreună cu mențiunile din ECRIS,

§ utilitar de gestionare a activității tuturor formelor de organizare a profesiei de avocat (CRM privind veniturile și cheltuielile, rapoarte de activitate pentru client, scan dosare și contracte de colaborare etc).

De asemenea, cea mai nouă secțiune Avocatura.com, va oferi posibilitatea avocaților de a-și crea și de a-și gestiona singuri profilul profesional, de a interacționa permanent cu ceilalți avocați, de a avea acces permanent la materiale utile profesiei și construirii unui brand puternic.

ADVO VALUE este soluția pentru...

Organizarea muncii avocatului / avocaților din cadrul unei societăți

Informarea promptă și corectă a clientului privind stadiul unui dosar

Eficientizarea activității avocatului

Transparența muncii prestate și a onorariilor încasate prin rapoarte de activitate ce pot fi prezentate atât clienților, cât și în fața instanțelor de judecată

Actualizarea pregătirii profesionale prin acces la materiale de specialitate

Expandarea experienței de avocat prin contact direct și permanent cu ceilalți profesioniști din tagmă

Creșterea prestigiului profesional prin recomandări și susțineri din partea colegilor

Crearea unei comunități profesionale și profesioniste

ADVO VALUE este un instrument facil de înțeles și de folosit, util atât avocaților, cât și managerilor de comunicare din cadrul caselor de avocatură.

ADVO VALUE își propune să ofere valoare avocaturii atât din punct de vedere administrativ, cât și din punctul de vedere al misiunii / scopului acestei profesii.

Nu rata, în curând, lansarea celui mai nou proiect Avocatura.com!


Cuvinte cheie: advo value, program de gestiune activitate avocati, crm avocati, proiect avocatura.com, prestigiu, branding for attorneys at law, calculator dobanda legala, dosare, ecris, clienti, rapoarte de activitate, munca unui avocat, utilitar activitate avocati
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020