Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Pamflet
facebook

Sărăcia din avocatură - Cum a furat un hoț doar 2.300 de lei dintr-un cabinet de avocatură

Un hoț din Cluj este căutat pentru că ar fi furat 2.300 de lei dintr-un portmoneu "găsit" în cadrul unui cabinet de avocatură. Ce a mai găsit hoțul, aflați dintr-o confesiune, exclusiv pe Avocatura.com.

Polițiștii clujeni desfășoară investigații în vederea stabilirii identității unei persoane necunoscute care este bănuită că la data de 11 septembrie 2017 (ce zi fatidică!), profitând  de faptul că ușa de acces într-un cabinet de avocatură era închisă, dar neasigurată, a pătruns în birou, de unde, dintr-un portmoneu, a sustras suma de 2.300 de lei.

Până una, alta, suspectul, dezamăgit de ce anume a găsit în cabinetul de avocatură, a decis să ia legătura cu Avocatura.com, pentru a spune lucrurilor pe nume:

"Deci, eu eram la plimbare, da? Vreau să se știe asta de la bun început. Când, deodată, mi-a sărit în ochi un portofel super jmecher, ce stătea abandonat pe un birou. Am zis că poate proprietarul la portofel l-o fi uitat. Așa că am dat să intru, m-am chinuit puțin cu ușa aia, ce-i drept, cred că era defectă, și m-am dus mai întâi să iau portofelul să văd cui aparține.

Am văzut niște mărunțiș în el, l-am luat, că m-am gândit că la așa portofel jmecher, nu se va observa lipsa la câțiva lei și am continuat să caut date despre proprietar. Am văzut o tăblie aurie, faină rău, pe birou, cu numele unuia Popescu, avocat. M-am mirat nițel, recunosc. Ce avocat, cu portofel așa tare, are numai măruntul ăsta?!... Mă rog! 

Era o dezordine pe biroul ăla. Dosare, resturi de mâncare, bilețele cu nume și numere de telefon, procurori, judecători, notari... Se vedea că omul e pilos... Un sertar era plin cu cravate, și unul cu ceasuri de lux. Dar era fake-uri, că doar le recunosc. 

Cum nu am mai găsit nimic care să mă ducă la șeful la portofel, am plecat în plimbarea mea.

Asta e tot! 

Și mai vreau să se știe că avocații nu e așa bogați cum se laudă. Sunt vai de tăblia lor aurită fals. 

Sărut mâna!"

Credem că orice comentariu ar fi de prisos. Știrea pe bune, o puteți regăsi aici!


Cuvinte cheie: umor, lumea avocaturii, hot, cabinet de avocatura, bani, saracia din avocatura, ceasuri de lux, faima, prestigiu
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021