Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Litigii
Femeia s-a înregistrat de mai multe ori pe contul de e-mail al soțului și a descărcat diferite atașamente și fotografii
facebook

Femeie amendată cu 1.500 de franci pentru că s-a conectat la e-mail-ul soțului

Suspiciunile au determinat-o pe o doamnă din Elveția să verifice constant e-mail-ul soțului ei, de unde a și aflat că este înșelată de ceva timp. Soțul, supărat foc, a reclamat-o la Poliție, iar poliția a amendat-o pe consoartă cu 1.500 de franci.

Știi momentul ăla când vrei să verifici vremea, dar "vântul" te duce în telefonul persoanei iubite? Geloasă sau curioasă, nu te uita. Riști să ajungi la pușcărie!

Exact asta s-a întâmplat cu o femeie din Elveția. Aceasta a citit pe furiș e-mailurile soțului ei și a descoperit că acesta avea mai multe relații extraconjugale.

Atunci când bărbatul a constatat că soția sa se loghează pe adresele lui de e-mail, a mers la Poliție și a depus o plângere.

De parcă nu era îndeajuns, Tribunalul districtual Bremgarten AG a sancționat-o cu o amendă, încât i-a trecut orice urmă de gelozie - 1.500 de franci. Aceasta a fost acuzată de multiple intruziuni neautorizate într-un sistem de procesare a datelor, potrivit Noizz.ro.

Se pare că femeia s-a înregistrat de mai multe ori pe contul de e-mail al soțului și a descărcat diferite atașamente și fotografii.


Cuvinte cheie: amenda, litigii, international, elvetia, casnicie, politie, tribunal, e-mail, sanctiune, inchisoare, gelozie
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021