Avocatura Com
Barouri
Moderatori ai dezbaterii vor fi decanul Baroului Dolj, avocatul Lucian Săuleanu, și Dragoș Nicu, Consilier Baroul Dolj
facebook

Baroul Dolj: Lansarea nr. 2/2017 al Revistei Iustitia și organizarea mesei rotunde cu tema "Avocații în e-voluție"

Cu ocazia Zilei Europene a Avocaților 2017, unul dintre cele mai harnice barouri, Baroul Dolj, a pregătit două evenimente de impact atât pentru avocați, cât și pentru beneficiarii acestei profesii: organizarea unei mese rotunde cu tema "Avocații în e-voluție - În ce mod poate transformarea digitală să consolideze relația dintre cetățean și avocat" și lansarea numărului 2 al Revistei Iustitia. Evenimentele vor avea loc miercuri, 25 octombrie, începând cu ora 14.00.

Masa rotundă îi va avea ca invitați pe Adrian Dogaru, CO-CEO "Bulboacă și Asociații", Baroul București, și pe Ana Maria Udriște, Co-Founder Avocatoo și Jurio, Baroul București.

Subiectele abordate de către cei doi vor fi tehnologia în avocatură și digitalizarea domeniului juridic.

Moderatori ai dezbaterii vor fi decanul Baroului Dolj, avocatul Lucian Săuleanu, și Dragoș Nicu, Consilier Baroul Dolj.

Evenimentul are la sediul Baroului Dolj, începând cu ora 14.00.

O altă activitatea, utilă și îndrăzneață am spune noi, este lansarea Revistei Iustitia, nr. 2. Revista este bine structurată și urmărește câteva mari direcții: Profesia la zi, Forum, Studii și comentarii, Practică judiciară, Din istoria Baroului Dolj, Din activitatea Baroului Dolj.

Printre subiectele dezbătute în cadrul revistei se numără: "Relația avocat-client prin intermediul mediului online", "Avocații în e-voluție: Care este modalitatea în care transformările digitale pot să consolideze relația dintre justițiabil și avocat?", "Considerații privind "Tabloul onorariilor minimale" aplicabil activităților prestate de avocați", "Provocări în noua legislație procesual penală - remedii născute din practică judiciară".


Cuvinte cheie: baroul dolj, ziua europeana a avocatilor, masa rotunda, digitalizarea domeniului juridic, tehnologia in avocatura, revistia iustitia, clienti, relatia avocat client, avocat Lucian Sauleanu
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020
Avocatura Com