Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Examene
Anul acesta 9 candidați au obținut nota maximă la proba interviului
facebook

ADMITERE INM 2017: REZULTATELE LA PROBA INTERVIULUI

INM a afișat rezultatele la proba interviului. 400 de candidați s-au bătut pentru unul dintre cele 200 de locuri de auditori de justiție disponibile. În acest an 9 dintre candidați au obținut nota maximă la ultima probă. Felicitări tuturor!

283 de candidați au luat note de trecere la ultima probă pentru dobândirea calității de auditor de justiției.

3 persoane au fost absente de la proba interviului: Raluca-Andreea Foitos din Cluj, Marian-Cătălin Mihai din Dolj și Delia-Alexandra Nagy din Maramureș.

Fericiții care au luat nota 10 (zece) la ultima probă sunt: Ion Dan Constantinescu, Diana Lucaciu, Sabrina Maria Matei, Cristina Anamaria Perijoc. Emanuela Popa, George Bogdan Prodișteanu, Andrea Țineghe, Andrea Sorina Ținta și Adina Udrescu.

 


Cuvinte cheie: examene, admitere inm 2017, proba interviului, auditori de justitie, profesionalism, emotii, cariera, zece
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020