Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Evenimente
Cu ambiția României de a se alătura zonei euro și de a se integra în continuare în Uniune, trebuie analizate modalitățile prin care România, ar putea deveni și mai atractivă pentru investitori, în anii următori
facebook

Cum va fi menținută creșterea economică a României pe un trend ascendent? Aflați la Foreign Investors Summit

Revista Business Review anunță cea de-a patra ediție a Foreign Investors Summit, cel mai complex eveniment B2B dedicat competitivității României. Evenimentul are loc între 31 octombrie și 2 noiembrie la Sheraton Bucharest Hotel, și va cuprinde 3 zile de conținut exclusiv și cunoștințe aprofundate, 500 de participanți pentru a face afaceri, 5 industrii motoare ale creșterii economice a României, peste 50 de vorbitori și specialiști invitați și nenumărate oportunități de networking. Avocatura.com este partener media al evenimentului.

Din 2016 România are cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, iar cu 5,9% creștere în al doilea trimestru din 2017, nu da semne că ar încetini. Investițiile străine directe în România au atins aproape 4.1 miliarde de euro în 2016, ceea ce reprezintă o creștere de 18% față de anul precedent și cea mai mare sumă din ultimii opt ani. Cu ambiția României de a se alătura zonei euro și de a se integra în continuare în Uniune, trebuie analizate modalitățile prin care România, ar putea deveni și mai atractivă pentru investitori, în anii următori.

Summit-ul va explora diferite moduri în care sectorul privat și autoritățile publice pot coopera mai eficient pentru a asigura continuarea creșterii economice în viitor.

Pe parcursul a 3 zile, oficiali, experți, investitori, diplomați și lideri ai companiilor se vor angaja într-un dialog constructiv cu privire la perspectivele mediului de afaceri din România. Privind unele dintre problemele care împiedică dezvoltarea accelerată a economiei, managerii de top ai marilor companii vor face recomandări pentru îmbunătățirea climatului global de afaceri în România, iar vocea lor va fi ascultată direct cei mai importanți factori de decizie la nivel guvernamental.

Agenda evenimentului:

Ziua 1, 31 octombrie: Country Strategy

Discuții, dezbateri și pași de urmat din partea oficialilor de stat și a factorilor de decizie la nivel național, axate pe o singura tema: îmbunatățirea mediului de afaceri în România.

Ziua 2, 1 noiembrie: Pillars for Growth 

Reprezentanți de nivel înalt din cele mai active industrii vor împărtăși studii de caz, planuri viitoare, oportunități învățare și cooperare.

Ziua 3, 2 noiembrie: Game Changers

Modelele tradiționale de afaceri sunt redefinite și adaptate evoluției rapide a tehnologiei și digitalizării. Ce putem învăța din aceste povești care schimbă regulile jocului?

Foreign Investors Summit a devenit o platformă excepțională pentru a împărtăși idei, a căuta noi parteneri de afaceri și a afla mai multe despre tendințele care modelează economiile locale și internaționale.

În prima serie de vorbitori anunțați regăsim pe: Valentin Lazea - Economist Șef, BNR | Oana Popescu - Analist Economic și Politic Regional | Franz Weiler - Președinte, Consiliul Investitorilor Străini | Dragoș Anastasiu - Președinte, AHK România | Martin Zmelik - Country Manager, Grupul CEZ | Ion Sturza - Managing Partner, Fribourg Capital | Adriana Record - Director Executiv, CCIFER | Anca Harasim - Director Executiv, AMcham | Marius Ghenea - Director de Investiții, 3TS Capital | Șerban Roman - Director, Enterprise Investors Romania | Dragoș Roșca - Președinte, Delta Asset Invest | Antoniu Panait - Director General, Vastint | Vlad Tănase - Partener, NNDKP | Manuela Furdui - Managing Partner, Finexpert | Teodor Blidaruș - Președinte, ANIS | Loredana Van de Waart - Partener, Biroul de Avocatură Gruia Dufaut | Sorin Vișoianu - Country Manager Operations, Grupul IMMOFINANZ | Robert Miklo - Director Asociat, Servicii de investiții, Colliers International | Cosmina Simion - Partner, NNDKP | Ciprian Stănescu - Partnerships Manager, AHSOKA | Oana Țoiu - Fondator, Social Innovation Solutions și mulți alții care vor fi anunțați în curând.

Toți cei interesați să participe la Foreign Investors Summit se pot înregistra online pe site-ul evenimentului, completând formularul de înscriere online sau contactând direct organizatorul, Business Review, la events@business-review.ro sau 031 040 09 31. 

Avocatura.com este partener media al evenimentului!

Pentru mai multe informații despre programul evenimentului, temele de discuții și vorbitorii acestei ediții de Foreign Investors Summit vă rugăm  accesați pagina evenimentului aici


Cuvinte cheie: business law, firme, romania, foreign investors summit, parteneriat media, sectorul privat, autoritati publice, business review, economia locala, mediu de afaceri romania
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020