Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Examene
În perioada 11-24 octombrie va avea loc proba interviului
facebook

ADMITERE INM 2017: 112 respinși după proba raționamentului logic

Inițial peste 2000 de candidați au sperat la o carieră de judecător sau procuror. După proba verificării cunoștințelor juridice, puțin peste 500 de candidați au reușit să obțină un punctaj de minimum 70 de puncte. Proba raționamentului logic și-a spus și aceasta cuvântul și a mai eliminat încă 112 candidați, astfel că la interviu vor ajunge doar 400 de persoane. Avocatura.com urează concentrare, răbdare și succes celor care vor susține interviul în perioada următoare!

Primul pe lista celor admiși este un candidat, Alin-Nicușor Bădală, care a obținut nota 8,98. Următoarele două poziții sunt ocupate de două absolvente a Facultății de Drept UBB Cluj.


Cuvinte cheie: admitere inm, procuror, judecator, verificarea cunostintelor juridice, verificarea rationamentului logic, proba interviului, candidati, succes, emotii, esec, pregatire profesionala, experienta, facultatea de drept
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020