Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Examene
Candidații așteaptă cu interes repartizarea pe locații
facebook

Locurile de desfășurare a examenului de admitere la Barou septembrie 2017

Vineri, 1 septembrie, viitorii avocați vor fi față în față cu cel mai mare "inamic" al lor: cele 100 de grile. Iată și locurile unde va avea loc examenul!

INPPA anunță că examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2017, se va desfășura la data de 01 septembrie 2017 în următoarele locuri de examen:

A. Facultatea de Drept a Universității din București, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46,  Sector 5 (accesul candidaților se va face exclusiv prin intrarea de la aripa Vasile Pârvan (partea din dreapta a Palatului Facultății de Drept)

B. Facultatea de Chimie a Universității din Bucureşti, Bdul Regina Elisabeta nr. 4-12 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

C. Facultatea de Istorie a Universității din Bucureşti, Bdul Regina Elisabeta nr. 4-12 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

D. Facultatea de Matematică si Informatică Universității din Bucureşti, Str. Academiei nr. 14 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

E. Facultatea de Geografie a Universității din Bucureşti, B-dul. Nicolae Bălcescu nr. 1 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

F. Facultatea de Geologie şi Geofizică a Universității din București, B-dul. Nicolae Bălcescu nr. 1 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

G. Facultatea de Litere a Universității din București, Strada Edgar Quinet 5-7, București (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

H. Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a Universității din București, Strada Edgar Quinet 5-7, București (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

I. Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii din Bucureşti, Șoseaua Panduri nr. 90, București (imobil Panduri).


Cuvinte cheie: admitere barou 2017, examen, cariera, succes, grile, pregatire profesionala, facultatea de drept, studenti, candidati, drept civil, drept penal
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020