Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Academica
Editura C.H. Beck își deschide porțile pentru stagii de practică de cel puțin 30 de zile în lunile iulie-septembrie
facebook

Internship la EDITURA C.H. BECK

Ești student în anul III la Facultatea de Drept? Ești dispus să faci cunoștință cu activitatea din cadrul editurii pe timpul verii? Îți dorești să te implici în munca de publicare a unei cărți și a altor aspecte editoriale? Ești dispus să aloci între 6-8 ore pe zi, timp în care te vei familiariza cu munca din departamentele editurii?

Atunci, Editura C.H. Beck așteaptă așteptăm să te cunoască!

Editura C.H. Beck își deschide porțile pentru stagii de practică de cel puțin 30 de zile în lunile iulie-septembrie, unde va pune la dispoziție experienţa editorială susţinută de parteneriatul cu una dintre cele mai vechi edituri europene - C.H. Beck München, precum şi singurul colectiv redacţional profesionist existent într-o editură juridică, pentru a face cunoştinţă cu CARTEA!

La finalul stagiului vei primi adeverința care va atesta activitatea ta în cadrul editurii precum și un voucher cu care îți poți achiziționa cărțile de care ai nevoie.

Dacă ți-au captat atenția, trimite CV-ul tău și o scrisoare de intenție la adresa de e-mail redactie@beck.ro / marketing@beck.ro.
 


Cuvinte cheie: studenti la drept, editura ch beck, internship, editura juridica, carte juridica, facultatea de drept, ub
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020