Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Business Law
Răzvan ENACHE deține o experiență foarte vastă în domeniul inspecției fiscale
facebook

Avocatura se specializează! - Fost Șef Serviciu ANAF devine Tax Partner la "Duncea, Ștefănescu & Associates". Av. Elena Ichimescu devine Managing Associate

Iată că nu mai este suficient să fi fost cel mai bun (doar) la Penal, Civil, Procesual Penal sau Procesual Civil. Avocatura este o profesie dinamică, iar unele societăți știu cum să țină pasul cu această realitate. Firma de avocatură "Duncea, Ștefănescu & Associates" anunță cooptarea unui nou Tax Partner - Răzvan ENACHE, fost Șef Serviciu în cadrul ANAF, cu o experiență de peste 17 ani în domeniul fiscal, precum și promovarea Av. Elena ICHIMESCU în poziția de Managing Associate.

Răzvan ENACHE (41 de ani) - Tax Partner

Actualmente consultant fiscal și membru activ al Camerei Consultanților Fiscali din România, Răzvan ENACHE deține o experiență foarte vastă în domeniul inspecției fiscale, cunoștințele sale acoperind o gamă largă de industrii, de la firme IT, dealeri și importatori auto, agenții de turism, instituții financiare, retail, industria lemnului și a mobilei, industria farmaceutică, agricultură, furnizori de servicii etc.

Anterior cooptării sale, Enache a deținut timp de 17 ani funcții executive în cadrul ANAF, iar din 2012 a îndeplinit rol de conducere în cadrul structurilor de Inspecție Fiscală. De asemenea, el a fost și formator pe problematici de inspecție fiscală în cadrul programului de dezvoltare și modernizare ANAF, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București.

"Suntem deosebit de multumiți de alegerea de a-l coopta pe Răzvan în echipa noastră. Răzvan impresionează prin cunoștințele sale solide teoretico-practice dar, lucruri cel puțin la fel de importante, prin seriozitate, dedicație față de profesie și colegialitate. Experiența sa în materie de legislație fiscală va contribui, fără îndoială, la o abordare mult mai complexă dar şi completă a problematicii fiscale cu care se confruntă în mod curent partenerii noştri de afaceri.

În condiţiile în care legislaţia în domeniu este într-o continuă schimbare şi comportă interpretări variate, de multe ori contrare, aportul lui Răzvan la dezvoltarea practicii noastre de consultanță fiscală devine și mai important. Îi urăm mult succes în echipa Duncea, Ștefănescu și în noua poziție!" (Adriana Duncea & Cosmin Ștefănescu, Co-Managing Partners) 

Elena Ichimescu, Managing Associate "Duncea, Ștefănescu & Associates"

Elena ICHIMESCU (35 de ani) - Managing Associate

Elena ICHIMESCU deține o experiență de peste 12 ani în consilierea clienților locali și internaționali în diverse arii: probleme de dreptul muncii, pregătire și negociere de contracte (inclusiv vânzare, leasing, concesiune), asistență în cadrul proiectelor de due diligence sau tranzacții imobiliare, litigii (inclusiv litigii de muncă).

În ceea ce privește Dreptul muncii, Elena a construit o practică excelentă în această materie, fiind implicată în proiecte precum întocmirea contractelor de muncă și a regulamentelor interne, negocieri colective sau individuale, restructurări de posturi, concedieri individuale sau colective, litigii de muncă etc. A asistat, de asemenea, un portofoliu mare de clienți cu privire la aspectele de dreptul muncii care implică armonizarea legislației din România cu legislația UE.


Cuvinte cheie: business law, promovari, fost sef serviciu anaf, tax partner, managing associate, dreptul muncii, experienta, drept fiscal, parteneri, mediul de afaceri, clienti, contracte, tranzactii imobiliare, SCP Duncea, Stefanescu Si Asociatii, avocat Ichimescu S. Elena
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020