Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Academica
ELSAcii, alături de Avocatura.com
facebook

Gala ELSA București, ediția a XV-a: Cât de harnici au fost ELSAcii anul acesta?

Într-un decor de poveste din cadrul Jubile Ballroom am petrecut aseară, 11 mai, alături de "ELSAcii" din București. Evenimentul "Gala ELSA București ediția a XV-a" a reușit să strângă un număr impresionant de oameni pozitivi și plini de energie care au râs și au spus glume toată seara. Deși microfonul le-a cam dat de furcă, studenții au avut niște discursuri pe cinste, iar distracția a fost garantată!

Atunci când te gândești la studenții de la Drept, îți apar în minte biblioteci imense, plictiseală cruntă și tocilari. Însă, aseară toată gașca de studenți de la Drept s-a detașat de tratatele pe care le poartă zilnic la ei, de limbajul specific unor viitori juriști, de stresul examenelor și au avut parte de o petrecere de pomină.

La eveniment au fost invitați seniorii ELSA, partenerii și sponsorii cărora li s-a mulțumit  pentru sprijinul acordat, dar care nu au avut plăcerea / timpul de a fi prezenți la frumosul eveniment.

Petrecerea a început cu prezentarea proiectelor ce au fost desfășurate în perioada anului universitar 2016 - 2017. Biroul Local este format în prezent de Andrei Anton - Președinte, Tudor Gheorghe - Secretar general, Sergiu Iatan - trezorier, Cătălina Burcă - VP Activități Academice, Marina Elena Păcuraru - VP S&C, Teodora PTăun - VP STEP, Andrei Ștefan Costea - VP Marketing, Oana Gaborean - Director PR, Maria Ionescu - Director MCC, Ana Maria Teodorescu - VP Reurse Umane și Ileana Nicolescu - Director Fundraising.

Membrii ELSA au luat cuvântul, pe rând, și fiecare și-a prezentat munca efectuată pe durata mandatului său.

De asemenea, a fost prezentată noua componență a Biroului Local, ce își va începe mandatul cu luna septembrie.

Ce ne-a plăcut?

- Naturalețea cu care am fost primiți în casa ELSA București;

- Emoțiile pozitive pe care le-au avut studenții atunci când și-au prezentat activitatea;

- Amuzamentul cu care au tratat orice situație apăruta (de exemplu, au avut probleme cu sonorizarea, dar ei și-au păstrat calmul și zâmbetul pe buze);

- Eleganța tuturor celor care au luat parte la eveniment (ceea ce arată, încă o dată, cât sunt de dichisiți studenții de la Drept).

Ce nu ne-a plăcut?

Ei bine, nu ne-a plăcut lipsa totală a sponsorilor care au fost invitați la eveniment. Păi, de ce domnilor și doamnelor avocați? Studenții de la Drept s-au străduit să organizeze acest eveniment la un nivel profesionist, au prezentat activitățile pe care aceștia au reușit să le organizeze cu ajutorul sponsorizărilor făcute chiar de dumneavoastră, și totuși... nu ați venit.

Să nu le pese, să nu aibă timp, nu știm. Dar știm cert că acest lucru nu ne-a plăcut deloc.

Și pentru a încheia într-o manieră pozitivă, putem susține că "sponsorii au fost admirabili, sublimi, putem zice, dar au lipsit cu desăvârșire."


Cuvinte cheie: elsa bucuresti, biroul local, prezentare proiecte, succes, viata la drept, studentie, tinerete, facultatea de drept, universitatae bucuresti, jubile ballroom, sponsori, seniori, parteneri, elsaci, discursuri, sfaturi
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020