Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Evenimente
Participarea la seminar este gratuită
facebook

Seminarul "Cazuri recente ale CJUE în domeniul liberei circulații a lucrătorilor și coordonarea securității sociale" va avea loc în data 18 mai la București

Reteaua FreSsco, finanțată de Comisia Europeană, are onoarea de a vă invita la seminarul "Cazuri recente ale Curții de Justiție a Uniunii Europene în domeniul liberei circulații a lucrătorilor și coordonarea securității sociale". Evenimentul va avea loc joi, 18 mai, la Hotel Intercontinental București, sala Fortuna, cu începere de la ora 9:30.

Seminarul își propune să aducă în atenție și să dezbată cazuri ale Curții de Justiție a Uniunii Europene din domeniul coordonării securității sociale a UE și al liberei circulații a lucrătorilor, relevante pentru lucrătorii și instituțiile din România. Participarea este gratuită.

La seminar vor participa expețti ai Comisiei Europene, experți europeni și experți naționali, juriști, reprezentanți ai autorităților cu responsabilități în domeniul circulației forței de muncă și coordonării sistemelor de securitate socială, reprezentanți ai organizațiilor nonguvernamentale.

Rețeaua FreSsco este o rețea de experți independenți din statele membre ale UE a căror sarcină este de a oferi Comisiei Europene suport legal, analitic și organizațional de înaltă calitate în domeniul coordonării securității sociale și liberei circulații a lucrătorilor în cadrul UE.


Cuvinte cheie: avocaturacom, seminar, evenimente, hotel intercontinental, curtea de justitie a uniunii europene, securitate nationala, comisia europeana, organizatii nonguvernamentale, paticipare, invitatie, forta de munca
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021