Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Portret
Marius Cătălin Preduț, avocat titular fondator al `MCP Cabinet Avocați`
facebook

Avocatul ce nu cunoaște scuze, Marius Cătălin Preduț: "Există timp și pentru familie, copii, prieteni, și pentru a discuta cu colegii mei 30 de minute după program despre alte lucruri decât avocatură"

Avocatul Marius Cătălin Preduț face parte din Baroul București încă din anul 2006. Domeniile sale de specializare sunt Dreptul comercial, Dreptul proprietății intelectuale și altele, dar "marea dragoste" rămâne Dreptul muncii. Este printre puținii avocați pe care i-am întâlnit și care a afirmat senin: "Există timp pentru toate. Cu cât am fost mai aglomerat, cu atât am reușit să rezolv mai multe lucruri". De asemenea, afirmă că nu a fost niciodată "tentat" de casele mari de avocatură, accentuând faptul că "un cabinet de avocatură păstrează celula de bază a avocaturii".

În biroul lui Marius găsești multe pipe, mașini de scris, foi cu diferite lucruri scrise pe ele, cărți, laptop, agende, cafea și scrumieră. La început nici nu a vrut să audă de fotografii, spunând că va fuma încontinuu doar pentru a nu ieși clar în nicio fotografie. Râdea de / cu noi...

O personalitate puternică, educată și echilibrată.

Marius Preduț nu-i un avocat cu jumătate de măsură.Nu ai timp să iei o gură de aer, pentru că el are o nouă provocare.

Avocatura.com nu a avut timp să se plictisească, nu pentru că am stat doar o oră și puțin peste, ci pentru că Marius este un avocat pe cale de dispariție care te face să râzi atunci când nu te aștepți, iar răspunsurile lui nu sunt nici pe departe previzibile.

Niciodată nu știi ce urmează să-ți spună, iar asta îl diferențiază de "avocații țiplă" care își învață discursurile ca pe "Tatăl Nostru".

Este unul dintre puținii oameni pe care mi-a fost dat să-i cunosc și care să afirme: "Există timp pentru toate!".

Și tot el ne-a spus că atunci când începi să acorzi fiecărei ore importanța ei, cu atât acea oră va fi mai productivă. "Timpul este fermecător, în schimb nu trebuie să te lași vrăjit", a spus avocatul.

Pe Marius nu îl putem descrie ca fiind un avocat blând, cald sau calm, în schimb putem spune sincer că este un avocat profesionist "cu acte în regulă", ferm și pragmatic. "Nu te duce cu zăhărelul" și nu îți va spune ce vrei să auzi, doar pentru că "aceasta este practica", ci îți va spune exact ce gândește.

Își cunoaște limitele și recunoaște că toți suntem supuși greșelii, dar întărește ideea că toți trebuie să ne dedicăm studiului individual pentru a ne dezvolta societatea în care trăim.

Probabil una dintre situațiile care îl întristează pe avocat este faptul că generația tânără nu mai citește și consideră că această problematică este din cauza accesului mult prea ușor către informații care nu "oferă" decât un "știm să facem de toate, dar nimic concret".

Sfatul pe care l-a oferit tinerilor stagiari a fost să aibă răbdarea de a afla cât mai multe și a trage concluzii cât mai puține!

Nu pierde, în curând pe Avocatura.com, un interviu cu un avocat care poate "șoca"!


Cuvinte cheie: avocatura, interviu, portret, societate, profesionalism, profesie liberala, baroul bucuresti, stagiatura, rabdare, drept comercial, dreptul proprietatii intelectuale, drepul muncii, facultatea de drept, studiu individual, avocat Preduț Marius-Cătălin
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021