Avocatura Com
Business Law
Cei interesați trebuie să trimită un CV în limba română, însoțit de o scurtă descriere a motivelor ce îi determină să aplice
facebook

"Țuca Zbârcea & Asociații", lecții de oratorie pentru studenții facultăților de Drept

Societatea de avocatură "Țuca Zbârcea & Asociații" lansează programul de Internship în Discurs Public, dedicat studenților în Drept. Programul presupune 12 întâlniri în perioada martie 2017 - februarie 2018, propunând o abordare informală a tehnicilor de construcție a unui discurs public de elită. Lectorii în cadrul acestui program sunt Florentin Țuca, Managing Partner și Dan Cristea, Managing Associate.

"Internship în Discurs Public. O abordare informală" constă într-o serie de teme dedicate formării unor abilități punctuale cerute de discursul public de elită, care variază de la structura discursului la gestionarea anxietății în cadrul unei expuneri publice, sau de la modalități de contra-argumentare la strategii de folosire a umorului în cadrul unei alocuțiuni. 

Participarea este deschisă oricărui student la Facultatea de Drept - indiferent de anul de studiu - motivat de perfecționarea abilităților de oratorie, indiferent de domeniul profesional spre care se îndreaptă (consultanță / litigii), personalitate introvertită / extrovertită, experiență anterioară în oratorie, etc.

Discuțiile sunt interactive și relaxate, într-un mediu prietenos, și vor implica atât prezentări teoretice, cât și abordări practice. Lectorii în cadrul acestui program sunt Florentin Țuca, Managing Partner și Dan Cristea, Managing Associate, care dețin o bogată experiență în domeniul retoricii și oratoriei și cărora li se vor alătura mai mulți invitați externi. 

"În ciuda reclamelor care încearcă să susțină contrariul, domeniul retoricii cunoaște foarte puține rețete. Excelența în acest areal presupune identificarea unor căi strict personale de îmbunătățire, rezultate din experiențe de discurs cât mai variate, construirea unei capacități de auto–analiză, oferirea de sfaturi personalizate pentru depășirea unor obstacole de parcurs", a declarat Dan Cristea, Managing Associate al Țuca Zbârcea & Asociații.

Pentru participarea la acest program de dezvoltare a competențelor oratorice, cei interesați trebuie să trimită un CV în limba română, însoțit de o scurtă descriere a motivelor ce îi determină să aplice la adresa de e-mail: office@tuca.ro până la data de 20 martie. 

Toți cei admiși vor fi contactați pentru detaliile finale și confirmarea înregistrării cel târziu 24 martie. Prima sesiune va începe în săptămâna 27 martie - 31 martie, în funcție de disponibilitatea participanților. Internship în Discurs Public. O abordare informală include o suită de 12 sesiuni / an în perioada martie 2017 - februarie 2018.


Cuvinte cheie: internship, casa de avocatura, discurs public, studenti, facultate de drept, oratorie, avocati, consultanta, litigii, avocat Florentin Tuca, Tuca, Zbarcea & Asociatii, avocat Cristea C. Dan-Corneliu
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020
Avocatura Com