Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Pamflet
Lăcomia se plătește odată ș-odată!
facebook

Câți bani are un avocat în portofel. Sau povestea AVOCATULUI PĂCĂLIT DE BLĂNIȚĂ: "Pentru că pot! Și pentru că și ei o merită! Nu-i mai satură Dumnezeu!"

După ce i-au căzut în plasă un renumit chirurg din Iași și Napoleon Picioruș (nu știm pentru cine o fi celebru, pentru noi, sigur nu!), Aura Blăniță i-a făcut felul propriului avocat, furându-i portofelul, deloc gol - păi se putea altfel!? Cum? Nu știți cine este Aura? Nu e nimic. Nici victimele ei nu au știut. Ofițer SRI, avocat, polițistă sau procuror DIICOT, misterioasa domniță din Vaslui (bineînțeles) a reușit să fraierească mulți bărbați. Acum se pare că ar fi la cumpărături prin Londra.

Senzaționalul știrii pe care am citit-o în presa de ieri nu a constat neapărat în faptele săvârșite de domnița sexy din Vaslui, ci faptul că avocatul s-a lăsat păcălit de "vulpiță". Noi, vă spunem sincer, nu am mai auzit ca vreun avocat să fie jefuit vreodată de propriul client. Dar fiecare naș își are nașul, se pare. :)

Aura Blăniță. Ce nume predestinat. Deci, Aura - Auraș, cum probabil o alinta bunica - a luat de bun sfatul dat în copilărie de către părinți / bunici, acela că ea poate fi ce vrea ea în viața asta. Așa că a decis să fie pe rând, dacă nu chiar simultan, procuror DIICOT, ofițer SRI, avocat, polițist, etc.

Un alt sfat care probabil i-a definit viața Aurei a fost acela că "bărbații sunt proști".

Și, combinate cele două deziderate, așa s-a ajuns la situația din știrea momentului: Aura Blăniță s-a folosit de însemnele SRI (uniformã, legitimație) pentru a escroca diferite persoane. Pe medicul Lucian Fărmatu, în anul în 2011, l-a agățat pe Facebook. L-a făcut să creadă că este agent SRI. A luat-o de nevastă, iar ea ar fi fugit cu 20.000 de euro. Femeia a venit la București și l-a sedus, apoi, pe Napoleon Picioruș, dându-se ofițer BCCO. Și pe el l-a ușurat de bunuri. În acest moment, Aura Blăniță, fostă Fărmatu, este căutată de cei doi bărbați.

Asta e! Unde dragoste nu e, banii o pot înlocui!

Și, colac peste pupăză, Aura a zis să-l mai pună cu botul pe labe și pe "jupânul" avocat, ce o reprezenta la procese: i-a furat portofelul cu 1000 de euro și 500 de lei.

1000 de euro și 500 de lei! Banii de masă, probabil.

Sunat de către Avocatura.com, acesta a declarat scurt: "Nu fac niciun comentariu. Doar atât vreau să vă spun: sumele vehiculate în presă sunt exagerate!".

Și ne-a închis telefonul în nas.

Aura, fată bună, a fost mai cooperantă cu noi: "E un scârțar și un mincinos. Avea și mai mult de o mie de euro! Doar că m-am prins abia după ce am văzut că portofelul mai avea un buzunar secret. Avocații ăștia…".

Întrebată cum a putut să se folosească de toate acele funcții și însemne oficiale pentru a păcăli bieții oameni, Aura ne-a declarat: "Pentru că pot! Și pentru că și ei o merită! Nu-i mai satură Dumnezeu!".

Restul e can-can!


Cuvinte cheie: aura blanita, escrocherie, medic chirurg, lucian farmatu, napoleon piciorus, avocat, pacaleala, ofiter sri, politist, procuror diicot, ursul pacalit de vulpe, furt, portofel
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021