Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
UNBR
Sesiunile transnaționale de pregătire 3 și 4 vor fi dedicate anti‐discriminării, respectiv Dreptului Penal
facebook

10 AVOCAȚI vor fi selectați pentru a fi trimiși în Florența sau Uppsala la sesiunile de pregătire transnaționale din cadrul Proiectului ACTIONES

Proiectul "Actiones" continuă cu sesiunile de pregătire transnaționale 3 și 4, ce vor avea loc pe 7 și 8 noiembrie în Florența, iar pe 13 și 14 decembrie în Uppsala. Avocații care doresc să participe la una din cele două sesiuni trebuie să știe că data limită de trimitere a documentelor în vederea participării este 11 iulie.

Centrul pentru Cooperare Judiciară din cadrul Institutului Universitar European în colaborare cu partenerii săi informează că proiectul finanțat de Programul Drepturi Fundamentale & Cetățenie al Comisiei Europene "ACTIONES ‐ Active Charter Training through Interaction Of National Experiences" a demarat la 1 noiembrie 2015.

Sesiunile transnaționale de pregătire 3 și 4 vor fi dedicate prima anti ‐ discriminării, urmând să aibă loc în perioada 7 - 8 noiembrie în Italia, Florența, iar a doua Dreptului Penal, sesiune ce va avea loc în perioada 13 - 14 decembrie în Suedia, Uppsala.

În cadrul Proiectului vor avea loc cinci sesiuni transnaționale de pregătire în care vor fi implicați judecători și avocați din cele 7 state partenere precum și din alte state membre și instanțele la nivel european. 

Scopul sesiunilor de formare transnaționale este de a îmbunătăți cunoștințele în ceea ce privește domeniul de aplicare și punerea în aplicare a Cartei drepturilor fundamentale, precum și de a promova potențialul pe care acest dialog judiciar îl prezintă pentru judecătorii și avocații naționali.

De asemenea, aceste obiective vor fi atinse printr‐o analiză a drepturilor fundamentale selectate, care vor fi abordate în cadrul evenimentelor de instruire transnaționale. 

Fiecare dintre evenimente va fi deschis pentru 30 de participanți.

Uniunea Națională a Barourilor din România va selecta dintre candidaturile depuse câte 2 avocați naționali pentru fiecare eveniment, contribuind astfel cu 10 avocați în total (pentru toate cele 5 ateliere de lucru transnaționale).

Persoanele interesate sunt invitate să depună următoarele documente până la 11 iulie 2016 la adresele de  email unbr@unbr.ro și actiones@unbr.ro:  

• CV complet în limba engleză;  

• Dovada competențelor  lingvistice  pentru  limba  engleză (certificate, publicări originale în limba engleză, dovada absolvirii de cursuri universitare în limba engleză ș.a.);  

• O scurtă scrisoare de motivație, redactată în limba engleză, în care să se explice care este rațiunea  pentru  depunerea  candidaturii, care sunt beneficiile pe care candidatul consideră ca le‐ar  primi din partea Proiectului și care sunt contribuțiile pe care le‐ar putea aduce Proiectului. 

Această scrisoare nu trebuie să conțină explicații / informații ale CV‐ului candidatului, informează UNBR. 

Candidații vor fi anunțați cu privire la rezultatul procesului de selecție la 25 iulie 2016.


 


Cuvinte cheie: proiectul actiones, sesiuni de pregatire transnationale, florenta, uppsala, italia, suedia, anti-discriminare, drept penal, candidati, avocati nationali, carta drepturilor fundamentale, dialog judiciar, judecatori, cv, limba engleza, scrisore de motivatie, data limita
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020