Avocatura Com
Pamflet
Avocații sunt revoltați de măsurile abuzive luate de către autorități: `Nu se poate ca niște simpli muncitori, niște «găozari» de inspectori, să pună astfel pumnul în gura presei`
facebook

AVOCAȚII IES ÎN STRADĂ: "Nu înțeleg cum de prietenii noștri din media nu ne-au abordat până acum. Și ce dacă există o decizie a instanței?! Nu degeaba suntem numiți «băieții» deștepți ai Dreptului. Se găsea ceva..."

Societatea românească cunoaște un declin fatidic: în plin capitalism o societate pe acțiuni este evacuată în baza unei decizii judecătorești... Președintele, Executivul, Biserica și Justiția sunt îngrozite de abuzurile ce se desfășoară chiar sub ochii lor. "Supuși" ai dreptății, avocații nu puteau rămâne pasivi, luând astfel atitudine prin organizarea unui miting de amploare.

Avocații reacționează. Ca urmare a abuzurilor (de)săvârșite de către inspectorii ANAF față de o renumită televiziune (cvasi-publică-de-stat), care se vede nevoită să elibereze sediul în care activează, reprezentanții celei mai nobile profesii liberale au decis să se alăture demersurilor inițiate de către mai marii Statului.

Așa se face că instanțele din România au fost astăzi golite de "substanță și caracter". Nicio cauză nu a mai prezentat interes pentru magistrați, mai ales că nu știau ce (și cum) anume urmează să judece, nemaifiind informați la prima oră de către televiziunea "abuzată".

"Și noi suntem o putere in Stat și nu trebuie să stăm cu mâinile în sân. Dacă Președintele, premierul, chiar și clericii iau atitudine față de acest abuz, și avocații trebuie să sprijine sărmana televiziune. Nu se poate ca niște simpli muncitori, niște «găozari» de inspectori, să pună astfel pumnul în gura presei", a declarat un reprezentant al avocaților exclusiv pentru Avocatura.com.

Avocații - lanț (in)uman în jurul clădirii care găzduiește sediul televiziunii abuzate

Potrivit unor surse (judiciare), avocații vor organiza un miting de amploare joi, în fața sediului din care televiziunea cu pricina este evacuată în baza unei hotărâri judecătorești. Participanții la protest vor face un lanț (in)uman în jurul clădirii, urmând ca lanțul să se extindă până unde va fi nevoie și Legea o va impune.

Demonstrația mai vizează și boicotarea administrațiilor financiare, avocații susținând că "ANAF-ul ar trebui să aibă grijă, pentru că fără dările noastre vor muri de foame. Sau vrea să nu mai declarăm nici puținul pe care îl declaram până acum?".

Mai mult, profesioniștii în Drept au amenințat că nu vor deschide televizorul până când televiziunea evacuată nu își va găsi un loc călduț și propice desfășurării serviciilor media de calitate cu care a obișnuit populația României.

"Nu înțeleg, totuși, cum de prietenii noștri din media nu ne-au abordat până acum ca să nu se mai ajungă la această situație «penibilă». Și ce dacă există o decizie a instanței?! Nu degeaba suntem numiți «băieții» deștepți ai Dreptului. Se găsea ceva... Mereu se găsește ceva...", a susținut intrigat un avocat, pentru Avocatura.com.

Oamenii se așteaptă ca mitingul avocaților să paralizeze traficul în zona Băneasa. Dar și activitatea instanțelor, a parlamentarilor, a Guvernului, a Președenției și a BOR-ului. În definitv, totul se învârte în jurul unui avocat. Sau, mai corect spus, toți se învârt în jurul unui avocat...
 


Cuvinte cheie: avocati, protest, reactie, masuri, inspectori, anaf, evacuare, televiziune, abuz, executiv, presedinte, romania, hotarare judecatoreasca, executorie
COMENTEAZA
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2016 ©   Copyright SC ADVO VALUE SRL 2017
Avocatura Com