Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Pamflet
Blocarea Facebook-ului a crescut deja productivitatea caselor de avocatură cu peste 30%
facebook

Grevă a PR-iştilor de la casele de avocatură bucureştene, după ce şefii le-au interzis Facebook-ul: "Ne-au lăsat fără obiectul muncii!"

PR-iştii de la cele mai importante case de avocatură din Capitală au intrat în grevă japoneză şi vor organiza în acest week-end un marş de protest pe ruta Piaţa Unirii - Universitate - Starbucks Victoriei.

Tristeţe mare la casele de avocatură bucureştene! După ce şefii marilor firme s-au prins că îi plătesc degeaba pe PR-işti de ani buni şi le-au restricţionat accesul la Facebook, Asociaţia PR-iştilor din Marile Case (APMC) a luat poziţie şi a emis un comunicat oficial - primul din istorie în care nu s-a lăudat cu nimic.

"Accesul la Internet este unul dintre drepturile garantate de Constituţie. Nu a României, ci a altor state dezvoltate. Chiar şi aşa, Asociaţia PR-iştilor a luat act cu stupoare de restricţionarea accesului la Facebook al membrilor noştri, pe care o considerăm o prigoană nemiloasă împotriva libertăţii de exprimare. Practic, am fost lăsaţi fără obiectul muncii!

Joi, încă din startul programului, adică imediat după pauza de prânz, PR-iştii din cele mai importante firme bucureştene vor intra în grevă japoneză, iar sâmbătă vom mărşălui către Starbucks Victoriei pentru a ne susţine cauza la un Caramel Macchiato. Îi aşteptăm pe toţi PR-iştii care se simt oprimaţi să ni se alăture. Nu excludem posibilitatea unui litigiu de muncă", se arată în comunicatul remis Avocatura.com.

 "Pur şi simplu nu ne mai permitem să plătim oameni care fac revista presei sau se uită la clipuri cu pisici.

(Managing Partner la o mare casă de avocatură)

De partea cealalată, şefii caselor de avocatură spun că măsura este perfect legală şi se impunea de cel puţin un deceniu.

"Pur şi simplu nu ne mai permitem să plătim oameni care fac revista presei sau se uită 8 ore la clipuri cu pisici. Ne-am prins că ceva este în neregulă când am văzut că 90% din traficul nostru era reprezentat de Facebook. Aşa că le-am blocat accesul la reţeaua de socializare, iar acum încercăm să aflăm la ce se pricep de fapt oamenii ăştia. În cel mai rău caz, ne-am făcut cu o secretară sau un şofer în plus", a declarat Managing Partner-ul unei importante firme din Capitală.


Cuvinte cheie: greva, pr-isti, case de avocatura bucuresti, interdictie, facebook, mars de protest, comunicat, starbucks, caramel macchiato, litigu de munca, retea de socializare, managing partner, secretara, sofer, firma importanta
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021