Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Exclusiv
Bitcoin, viitorul avocaturii?
facebook

Avocaţi din România, pregătiţi-vă pentru viitor! Cum folosesc avocaţii de peste Ocean moneda Bitcoin, şi ce carte pe subiect vă recomandă Florentin Ţuca

Avocaţii din străinătate se aliniază la cele mai noi trenduri în materie de tehnologie, semn că nici avocatura nu poate fi oarbă la progresul societăţii. Astfel, Lawyer.com, un director online dedicat avocaţilor, acceptă acum şi moneda electronică Bitcoin ca metodă de plată pentru membrii săi avocaţi. Avocaţii primesc 10% reducere la abonamentul lunar dacă plătesc cu Bitcoin.

Website-ul vechi de 6 ani "cuplează" persoanele care îşi caută avocat cu mii de practicanţi ai profesiei. Avocaţii plătesc între 99 de dolari şi 299 de dolari pentru acest serviciu, iar dacă vor achita în Bitcoin vor beneficia de o reducere de 10% la respectiva taxă.

Plata cu Bitcoin le va permite membrilor tranzacţii mai rapide şi mai ieftine, a declarat CEO-ul companiei, Gerry Gorman, pentru CNN, conform cryptocoinsnews.com.

"Tranzacţiile cu Bitcoin ne reduc costurile, îmbunătăţesc viteza tranzacţiilor şi asigură o transparenţă totală a facturării. În schimb, ne oferim serviciile cu economii semnificative", a spus Gorman.

"Avem un grup emergent de avocaţi entuziaşti ai tehnologiei. Credem că moneda Bitcoin le va fi atrăgătoare în practicile lor. Peste 5 ani, Bitcoin va fi mainstream. Ne dorim să fim lider de piaţă încă de azi."

Plăţile în Bitcoin vor atinge 20 de miliarde de dolari în 2015, iar numărul portofelelor electronice s-a dublat la 10 milioane în ultimul an, potenţialul acestei monede neconvenţionale fiind gigantic, potrivit liderilor din industrie.

Florentin Ţuca: "Mi-am comandat The Law of Bitcoin"

Şi avocaţii români par dispuşi să exploreze noile metode de plată. Unul dintre cei mai celebri avocaţi de la noi, Florentin Ţuca, Managing Partner la "Ţuca Zbârcea şi Asociaţii", a mărturisit într-o conversaţie cu redactorul-şef Avocatura.com Teodor Burnar că este intrigat de perspectivele criptomonedei. "Mă fascinează Bitcoin şi chiar mi-am comandat o carte care se cheamă The Law of Bitcoin, Dreptul Bitcoin-ului, pentru a înţelege mai bine fenomenul. Vreau să înţeleg implicaţiile lui pentru avocatură şi noi ca societate", a spus Ţuca.


Cuvinte cheie: avocati, viitor, bitcoin, criptomoneda, moneda electornica, lawyer.com, metoda de plata, tranzactii rapide, eficientizare, transparenta, mainstream, portofele electronice, carte, the law of bitcoin, avocat Florentin Tuca, Tuca, Zbarcea & Asociatii
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020