Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Internaţional
Machiajul femeii a fost atât de reușit, încât soțul ei nu a mai recunoscut-o fără el
facebook

Un proaspăt mire își dă soția în judecată fiindcă nu a mai recunoscut-o fără machiaj

Este bine știut faptul că femeilor le place să se aranjeze, să își ascundă defectele cu ajutorul machiajului și să fie frumoase în fața bărbatului pe care-l plac. De asemenea, la fel de bine știut este și fapul că, în zilele noastre, machiajul aplicat în "cantități industriale" face minuni pentru chipul femeilor mai puțin înzestrate cu o mină plăcută.

La concluzia asta a ajuns un bărbat din Algeria. Acesta s-a căsătorit, credea el, cu o femeie extrem de frumoasă, dar care i-a oferit, după noaptea nunții, de departe cel mai mare șoc din viața lui – atunci a văzut-o nemachiată pentru prima oară. 

Drept urmare, bărbatul o dă în judecată pe proaspăta sa soție pentru că i-a cauzat un mare stres atunci când a văzut-o fără machiaj. 

Potrivit EliteDaily, mirele a fost blocat atunci când și-a văzut partenera "în stare naturală", crezând că în patul lui se află altă femeie. Convins că a fost victima unei înșelăciuni, bărbatul și-a dat soția în judecată – cere 20.000 dolari pentru fraudă și pentru "suferințe psihologice".

"El a spus că a fost înșelat de ea pentru că își acoperea chipul cu machiaj înainte de nuntă. Spunea că arăta foarte frumoasă și atrăgătoare înainte de căsătorie, dar când s-a trezit dimineața și când ea și-a spălat machiajul, a fost speriat, pentru că a crezut că era o hoață", a explicat un martor în sala de judecată.


Cuvinte cheie: mire, algeria, sotie, machiaj, dare in judecata, nunta, inselaciune, suferinte psihologice, victima
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020