Avocatura Com
Pamflet
Şi Arsenie Boca vă îndeamnă să citiţi Avocatura.com
facebook

Minune! Times New Roman a publicat un articol care nu are legătură cu Arsenie Boca

Minune în online-ul românesc! După 7239 de articole cu şi despre Arsenie Boca, celebrul site de umor Times New Roman a decis că nu vrea să ajungă în Iad, ci alături de subiectul principal al articolelor sale. Prima mutare? Să îi acorde lui Arsenie Boca repausul veşnic.

Adulat de milioane de hipsteri români, dar şi de corporatiştii plictisiţi cărora gag-urile lui le oferă un sens în viaţă şi îi fac să pară amuzanţi când îl citează, Times New Roman a decis, cu regret, că a venit timpul ca glumele cu Arsenie Boca să ia sfârşit, după ani în care a rulat subiectul până la epuizare.

"Ajunseserăm să ne învârtim în cerc. Grecia în faliment? Arsenie Boca să-i ajute. Îşi rupe Ponta piciorul? Arsenie Boca să ne ajute, poate se cangrenează. Electric Castle în noroi? Opreşte Doamne ploaia cu ajutorul lui Arsenie Boca. E mai ieftin, BOR ne-ar lua taxă pe lumânări", a declarat pentru Avocatura.com Pafnutie Inspirescu, redactor la Times New Roman.

"Practic, intraserăm într-o buclă. Noi avem o vorbă în redacţie: «morţii cu morţii şi pamfletarii cu pamfletarii». A venit, cu regret, timpul să îl îngropăm definitiv pe Arsenie Boca", a mai spus redactorul.

Se pare că, după acest moment istoric, echipa Times New Roman va efectua şi un pelerinaj la Prislop, unde se va ruga pentru mai multă inspiraţie.

Anunţul TNR a fost urmat de minuni, semn că sfântul e încântat de decizia băieţilor. Martorii oculari spun că au văzut lacrimi apărând pe tastaturi, dar nu se ştie dacă erau ale lui Arsenie Boca, Iisus sau Daniel.


Cuvinte cheie: minune, jurnalism, online, romania, arsenie boca, articole, times new roman, iad, rai, hipsteri, corporatisti plictisiti, umor, amuzant, subiect, epuizare, grecia, ponta, electric castle, prislop, mai multa inspiratie
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020
Avocatura Com