Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Internaţional
Logo-ul care a băgat-o în încurcătură pe avocata americană
facebook

O avocată, evacuată din cauza logo-ului genial pe care și l-a ales

O avocată din Oklahoma, SUA, a fost obligată să își părăsească biroul în urma unei dispute cu proprietara de la care a închiriat spațiul de lucru, privind logo-ul cabinetului său.

Joi McClendon este o avocată americană specializată în Drept penal, iar logo-ul său este o reinterpretare specială a celebrei imagini cu craniul și oasele încrucișate. Aceasta a folosit talerele balanței Justiției ca ochi, iar ciocănelele de judecător drept oseminte încrucișate, scrie Koco.com.

"Mă bat pentru drepturile clienților mei, așa că sunt un fel de războinic. Este doar un logo amuzant", s-a justificat avocata.

Nu de aceeași părere a fost însă proprietara spațiului de lucru al lui McClendon, care a informat-o că nu vede în logo o bună reprezentare a proprietății, deoarece craniul și oasele încrucișate simbolizează în mod tradițional moartea, pirateria și chiar otrava.

 Proprietara spațiului de lucru al lui McClendon a informat-o că nu vede în logo o bună reprezentare a proprietății, deoarece craniul și oasele încrucișate simbolizează în mod tradițional moartea, pirateria și chiar otrava.

"Nu este o fotografie obscenă, cu o domnișoară dezbrăcată. Să ne gândim la avocatul Chad Moody, care a împânzit tot orașul cu frunza lui de marijuana, și nimeni nu se vexează în legătură cu asta. Cred că oamenii nu trebuie să se mai ia în serios atât de mult", a venit replica avocatei chiriașe.

Se pare că McClendon își afișează logo-ul insolit de un an pe cărțile de vizită, însă l-a imprimat abia recent pe geamul biroului, ceea ce a atras evacuarea.

"Cred că reacțiile au fost exagerate. Cred că lucrurile s-ar fi putut rezolva altfel", a mai spus avocata, care a mărturisit că nu nutrește resentimente față de fostul proprietar, dar și că și-a găsit un nou spațiu de lucru, unde are permisiunea de a-și afișa logo-ul "ofensator".

 

Citește aici un interviu Avocatura.com cu Carmen Monica Cercelescu, şefa Departamentului de Comunicare al UNBR, despre nevoia de promovare a avocaților în spațiul public.

 

 


Cuvinte cheie: avocat, evacuare, avocat sua, logo, spatiu de lucru, drept penal, craniu, balanta justitiei, ciocanel judecator, razboinic, amuzant, moarte, piraterie, otrava, promovare avocati, spatiul public
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020