Avocatura Com
Exclusiv
Firma de avocatură scoţiană Harper Macleod nu s-a zgârcit, iar investiţia sa în sport a dat roade
facebook

Cum să-ţi impui brandul firmei de avocatură prin sponsorizări sportive

Sponsorizarea evenimentelor sportive şi a cluburilor de profil de către o casă de avocatură o ajută pe aceasta să îşi construiască, respectiv să îşi consolideze şi impună brandul, scrie Managing Partner, care dă exemplul unei firme scoţiene ce a utilizat metoda cu succes.

Potrivit publicaţiei, prin sponsorizarea Jocurilor Commonwealth-ului de la Glasgow, de anul trecut, firma de avocatură Harper Macleod şi-a asigurat viitorul pe piaţa serviciilor juridice din Scoţia.

Managing Partner le oferă liderilor din casele de avocatură câteva sfaturi în privinţa sponsorizării în sport:

1. Alege oportunitatea potrivită. Sinergia între brand-ul tău de business şi oportunitatea sponsorizării este esenţială.

2. Ai un "plan de joc" elaborat. Investeşte timpul pentru a te asigura că investiţia ta va merita - a-ţi afişa sigla şi a sta apoi relaxat pentru a te bucura de acţiune nu este suficient.

3. Dă sfară în ţară! Nu fi timid în a informa oamenii despre implicarea firmei tale, ci fă-o centrală pentru brand.

4. Clădeşte relaţia de încredere cu organizaţia pe care o sponsorizezi - o relaţie apropiată, transparentă de muncă îi va permite firmei tale de avocatură să maximizeze activarea sponsorizării.

5. Fă-o şi distrează-te. Sponsorizarea sportului îşi va atinge scopul dacă fiecare membru al casei de avocatură va fi cucerit de ea şi se va implica. Asigură-te că există toate şansele să o facă.

 

Credeţi că firmele de avocatură româneşti nu sunt pasionate de sport? Atunci citiţi interviurile Avocatura.com cu avocaţii Adrian-Cătălin Bulboacă, Florentin Ţuca, expertul în marketing sportiv Adrian-Dan Dumitrescu, dar şi despre oferta făcută de un cabinet din Ploieşti pentru sigla Stelei!

 


Cuvinte cheie: sponsorizare, evenimente sportive, cluburi, brand, case de avocatura, firma scotiana, harpermacleod, jocurile commonwealthului, investitie, sponsorizare, expert marketing sportiv, managing partner, avocat Adrian-Catalin Bulboaca, avocat Florentin Tuca
COMENTEAZA
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020
Avocatura Com