Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Alegeri
Avocatul Carmen Agache își dorește să facă auzită vocea colegilor de breaslă dar și să le redea încrederea în instituția pe care vrea să o reprezinte.
facebook

Avocatul Carmen Agache: "Vreau să redau profesiei de avocat stima și măreția pe care le-am cunoscut acum 15 ani, când am intrat în această breaslă"

După 15 ani dedicați profesiei, Carmen Agache a decis că a venit momentul să se implice în schimbarea percepției profesiei de avocat. Ca urmare, a decis să candideze la alegerile din 17 mai pentru funcția de Consilier al Baroului București. Și nu va lupta singură pentru atingerea acestui țel. Carmen Agache face parte dintr-o echipă de succes care și-a propus să schimbe "fața" avocaturii.

"Am apreciat că este momentul să mă implic în schimbarea percepției profesiei de avocat și să încerc să dau și eu acesteia stima și măreția pe care mi le-a oferit până acum timp de 15 ani. Îmi doresc să pot face auzite vocile multor colegi avocați și a avocaturii, în general, să readuc sentimentul în rândurile colegilor mei că aceștia sunt cu adevărat reprezentați de către organele de conducere", a mărturisit Carmen Agache, în exclusivitate pentru Avocatura.com.

Avocatura.com: Care vi se pare că ar fi beneficiul "puterii" obținute în urma unui câștig?

Carmen Agache: Singurul beneficiu pe care mi l-am dorit prin depunerea acestei candidaturi a fost doar în folosul profesiei de avocat și a schimbării acesteia în bine, prin adoptarea unei noi legi și reformarea profesiei de avocat așa cum am văzut-o alături de domnul avocat Mihnea Stoica conform programului prezentat de noi ca și echipă. Nu am avut în vedere câștigarea unei "puteri", suntem o organizație profesională care nu ar trebui să se supună unei puteri numită Consiliu.

 La acest moment pot identifica un singur om care nu a uitat de ce și-a depus candidatura anterior și care a luptat din răsputeri din funcția de consilier să își pună în aplicare ideile benefice pentru profesie acest om fiind domnul avocat Mihnea Stoica.

(avocat Carmen Agache)

Avocatura.com: Având în vedere că în orice domeniu există tentații, cum vă propuneți să vă păstrați strategia inițială și să nu deviați de la ea?

Agache: Atâta timp cât nu am ca obiectiv un beneficiu personal ci unul general, colectiv, nu vor exista nici tentații. Strategia pe care noi am propus-o în programul nostru este una generală care îi va ajuta pe toți avocații, deci și pe noi, astfel că tentația cea mai mare va fi să ne ducem la bun sfârșit promisiunile.

Avocatura.com: Cum arată candidatul ideal în opinia Dvs.?

Agache: Nu cred în existența unui candidat ideal în nici un domeniu, însă cred în ipoteza candidatului cu ale cărui idei te identifici, este suficient să crezi că cel pe care îl vei alege nu va uita de ce și-a depus candidatura și nu își va abandona programul electoral pe care l-a prezentat cedând presiunilor și tentațiilor. La acest moment pot identifica un singur om care nu a uitat de ce și-a depus candidatura anterior și care a luptat din răsputeri din funcția de consilier să își pună în aplicare ideile benefice pentru profesie, acest om fiind domnul avocat Mihnea Stoica.

Avocatura.com: Pe care dintre candidații anunțați i-ați vota?

Agache: Îi cunosc pe toți candidații atât la demnitatea de Decan cât și la cea de consilier cei cu care m-am identificat sunt membrii echipei din care fac parte. Având în vedere că mă consider un om de echipă îmi voi permite să fac o recomandare pentru demnitatea de Decan, aceasta fiind domnul avocat Mihnea Stoica și colegii mei Ramona Bercea, Cezar Bivolaru, Cristi Ghiță și Bogdan Rădulescu, pentru consilieri, colegi pe care cu siguranță îi voi vota.


Cuvinte cheie: alegeri barou, baroul bucuresti, consilieri barou, avocati, candidati, strategie, interviu, program electoral, avocat Agache A. Carmen-Mariana
COMENTEAZA

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020