Avocatura Com
Business Law
Doi noi avocați seniori la Istocescu & Vintilă - Business Lawyers
facebook

Doi noi avocaţi seniori se alătură echipei Istocescu & Vintilă

Istocescu & Vintilă - Business Lawyers și-a mărit echipa cu doi noi avocaţi seniori: Adriana Sandu şi Mihaela Amzuloiu.

Adriana Sandu se alătură echipei Istocescu & Vintilă în poziţia de Managing Associate. Experienţa sa profesională este concentrată pe aspecte corporative şi comerciale, fuziuni şi achiziţii, recuperarea creanţelor, drept bancar şi financiar. În decursul carierei sale de avocat, Adriana Sandu a oferit consultanţă şi asistenţă legală clienţilor români şi străini în toate etapele de dezvoltare a unei afaceri, începând de la stadiul de idee, concepţia structurii iniţiale şi primele negocieri şi până la faza de implementare, dezvoltare şi control al activităţii curente a acesteia. Prin prisma activităţii sale anterioare, avocata a acumulat o experienţă considerabilă şi în domeniul bancar şi financiar.

Avocatul Adriana Sandu

Anterior alăturării echipei Istocescu & Vintilă, Adriana Sandu şi-a desfăşurat activitatea profesională în cadrul Voicu & Filipescu – Attorneys at Law – în asociere cu Squire Sanders.

Mihaela Amzuloiu este noul membru al echipei Istocescu & Vintilă în calitate de Senior Associate. Practica sa curentă include în principal asistenţă pe aspecte corporative şi comerciale, achiziţii publice, fuziuni şi achiziţii, dreptul muncii şi litigii, aria sa de experienţă acoperind şi domeniul imobiliar precum şi diverse aspecte legate de protecţia datelor cu caracter personal.

Avocatul Mihaela Amzuloiu

Avocata a dobândit o experienţă semnificativă prin serviciile de asistenţă şi consultanţă oferite pentru clienţi locali şi internaţionali în toate etapele pe care le presupun diversele tranzacţii comerciale, în principal fuziuni şi achiziţii, achiziţii publice sau realizarea unui nou business în România.

Experienţa Mihaelei Amzuloiu acoperă şi domeniul imobiliar, având în vedere că a lucrat timp de doi ani în cadrul unei importante autorităţi publice unde s-a confruntat cu situaţii de cea mai mare complexitate în acest domeniu. Înainte de a se alătura echipei Istocescu & Vintilă, aceasta şi-a desfăşurat activitatea profesională de avocat în cadrul Voicu & Filipescu – Attorneys at Law – în asociere cu Squire Sanders.

Istocescu & Vintilă – Business Lawyers este societatea de avocatură de business, membră a Baroului Bucureşti, cu o experienţă juridică complexă demonstrată în cei peste opt ani de activitate în multiple proiecte importante din diferite domenii de afaceri şi industrii.


Cuvinte cheie: echipa, casa de avocatura, avocati, domeniul imobiliar, avocatura de business, fuziuni, drept bancar, recuperare creante, mihaela amzuloiu, avocat Sandu M. Roxana-Adriana, Istocescu & Vintila - Business Lawyers, SCP Voicu & Filipescu
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020
Avocatura Com