Avocatura Com
Economie
Avocatul Remus Borza, managing partner Euro Insol
facebook

Firma avocatului Remus Borza a vandut activele INR pentru 52 milioane de euro

Euro Insol, lichidatorul judiciar al INR Management Real Estate SRL, al carui managing partner este avocatul Remus Borza, anunta doua tranzactii importante: Banca Comerciala Romana (BCR) a adjudecat proiectul imobiliar ``Silver Mountain`` situat in Poiana Brasov, pentru aproape 50 de milioane de euro, precum si un teren cu o deschidere de 242 m la lacul Snagov, contra sumei de peste 2,28 milioane de euro.

 

"In cadrul licitatiei publice organizata in data de 23.05.2014 de catre Euro Insol, lichidatorul judiciar al INR Management Real Estate S.R.L., creditorul Banca Comerciala Romana a adjudecat, cu suma de 49.727.417 euro, proiectul imobiliar `Silver Mountain` situat in Poiana Brasov, compus din 171 apartamente, 176 locuri de parcare, 2 spatii comerciale, Cladire Multifunctionala (Restaurant, Club, Spa & Fitness), drumuri de acces, spatii verzi si teren excedentar in suprafata de 206.500 m.p", se arata intr-un comunicat de presa emis de Euro Insol.

Mai mult, la aceeasi licitatie, Banca Comerciala Romana a adjudecat, contra sumei de 2.287.800 euro, un teren in suprafata de 59.679 m.p. cu o deschidere de 242 m la lacul Snagov.

Potrivit documentului citat, la data de 16 mai 2014, Athenaeum Construct S.A. a achizitionat, in cadrul unei licitatii publice organizate de Euro Insol, un teren in suprafata de 1.825 mp, situat in strada Ionescu Sisesti nr. 59 la pretul de 274.040 euro.

Euro Insol reaminteste ca la data de 19 august 2013 Tribunalul Bucuresti a deschis insolventa INR Management Real Estate S.R.L., pentru ca, la 28 ianuarie 2014, sa dispuna intrarea in faliment a societatii. BCR detine o creanta in suma de 86 milioane euro, reprezentand 98% din masa credala.

"Aceasta tranzactie reprezinta un nou inceput pentru `Silver Mountain`. Doar BCR are forta, determinarea si interesul sa dea o noua dimensiune acestui proiect, sa-l dezvolte la adevaratul lui potential. In paralel cu vanzarea in sistem retail a celor 171 de apartamente, banca va finanta, prin intermediul unui vehicul comercial special creat in acest scop, constructia unui hotel de 600 de locuri de cazare care sa includa un Centru multifunctional de conferinte, un SPA cu toate facilitatile, un Casino, Cluburi si Reastaurante. In parteneriat cu Primaria Brasov, se intentioneaza constructia celui mai mare teren de golf din Romania", a declarat avocatul Remus Borza, managing partner Euro Insol.

 


Cuvinte cheie: activele, inr management real estate srl, 52 milioane de euro, banca comerciala romana, bcr, silver mountain, lacul snagov, poiana brasov, avocat Remus Adrian Borza
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2016 ©   Copyright SC ADVO VALUE SRL 2017
Avocatura Com