×
Contacteaz-ne pentru suport
0743.087.930
Contract de vânzare cumpărare DREPTURI LITIGIOASE

                        Drepturile ce fac obiectul unui litigiu pot fi tranzacționate prin intermediul Contractului de vânzare - cumpărare drepturi litigioase.

Nu pot fi tranzacționate drepturile personale, cum ar fi : Drepturile părintești, dreptul de reședință, etc.

În general și cel mai frecvent sunt tranzacționate drepturile litigioase ce au ca obiect creațele, drepturile de restituire, revendicările, despăgubirile, etc.

                       Elementele esențiale ale Contractului de vânzare - cumpărare drepturi litigioase sunt :

Situația premiză - Este necesar ca la momentul încheieri contractului să existe un litigiu pe rolul unei instanțe judecătorești (sau arbitraj) ce are ca obiect dreptul  ce se tranzacționează.

Părțile - Vânzător este persoana ce stă în judecată cu privire la existența sau inexistența (sau intinderea) dreptului litigios.

Obiect - Dreptul supus disputei judiciare cu privire la care o instanță judecătorească urmează să se pronunțe dacă există sau care este intinderea acestuia.

Prețul - Prețul trebuie să fie determinat sau determinabil. Partea potrivnică din proces poate uza de procedura retractului litigios.

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020