Avocatura.com - Consultanță juridica online
×
Cosma Romeo Daniel

Cosma Romeo Daniel

Managing Partner » Cosma & Asociatii

- avocat definitiv

Rating clienți: 9,94
Review-uri: 8

6.709 vizitatori13.304 afisari
TOP SPECIALIZĂRI
Drept Penal
18
Risk & Compliance
13
Consultanță
12

REALIZĂRI

Organizații
3
Cursuri
3
Limbi străine
1
PROGRAMEAZĂ O SESIUNE DE CONSULTANȚĂ LIVE
Notă de Evaluare
Complexitate produs
2.142,00 lei tva inclus
Standard
4.284,00 lei tva inclus
Complex
6.426,00 lei tva inclus
Premium
Pagini: 1 - 3
Pagini: 4 - 8
Pagini: 15 - 20
Revizuiri suplimentare
Timp de livrare
Standard (4 zile)
Rapid (2 zile) +50,00%
Standard (4 zile)
Rapid (2 zile) +50,00%
Standard (4 zile)
Rapid (2 zile) +50,00%
* La fiecare serviciu de consultantă scrisă comandat, se adaugă o taxă de serviciu de 10 lei.
Review-uri
Broinas Mihaela Cristina (Carluccios) a scris în data de 2020-01-13: Incredere, calmitate, profesionalism
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Andreea Sava a scris în data de 2019-03-20: Excelent avocat. Recomand cu încredere
Diaconita Tatiana (Contabil) a scris în data de 2019-03-12: Un avocat extrem de implicat si foarte atent la detalii. Aproape de client si gata oricand sa ii sara in ajutor. Recomand cu incredere!
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Cezar Nita (CEO / Pansiprod Distributie SRL) a scris în data de 2019-03-06: Am colaborat cu Dl. Avocat Romeo Cosma in diverse spete din domeniul comercial, dreptul muncii si aspecte de fiscalitate (riscuri potentiale si litigii). Am reusit sa gasesc intotdeauna in persoana D-lui Avocat Romeo Cosma un profesionist dispus sa asculte, sa discute si sa inteleaga punctul de vedere al clientului, fiind in masura sa ofere opinii fundamentate, solutii relevante si suport optim pentru clarificarea sau rezolvarea situatiilor respective. Am beneficiat intotdeauna de o implicare atat personala cat si de suportul specialistilor recomandati pe diferite domenii din cadrul Cosma & Asociatii. Pot spune ca, desi beneficiez de serviciile unui avocat cu multa experienta din interiorul companiei, suportul oferit de Dl. Avocat Romeo Cosma a fost de natura sa adauge un plus de valoare modului in care a fost abordat demersul din perspectiva legala. Am beneficiat intotdeauna de o experienta pozitiva si stiu ca voi gasi si pe viitor la Cosma & Asociatii implicarea profesionistilor de care am nevoie.
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Negreanu Laura (administrator Montana Nutraceuticals ) a scris în data de 2019-03-06: un avocat de incredere, fair, dedica timpul necesar clientului, atent si interesat de toate aspectele unui dosar, un avocat pe care il recomand cu incredere.
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Baltag Ioan (Administrator sc steaua sa) a scris în data de 2019-03-04: Recomand cu incredere
Profesionalism
Onorariu
Încredere
Comunicare
Angela Dumitru (administrator) a scris în data de 2019-01-22: Profesionalism si devotament!
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Encescu a scris în data de 2016-09-14: L-am cunoscut pe Romeo Cosma intr-o conjunctura deloc placuta,pe care nu I-as dorio nimanui. In situatii deosebit de grele ai posibilitatea sa cunosti persoanele in profunzimea lor si din aceasta perspectiva pot spune cu certitudine ca ,pentru mine,faptul ca l-am cunoscut pe Romeo Cosma a constituit si constituie un real castig.De fiecare data discutiile cu el au costituit o adevarata placere petru ca dispune de un vast bagaj de cunostinte si un discernamant demn de apreciat. Modestia cu care a fost inzestrat nativ, potenteaza cunostintele sale,nu numai in sfera juridica ,dar si pe cele de cultura universala. Este o persoana constanta in comportament si acest lucru m-a facut sa-I acord increderea mea,fara rezerve. Cred ca un astfel de om poate constitui un adevarat model pentru cei care stau in preajma sa.
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2016 ©   Copyright SC ADVO VALUE SRL 2017-2020