Avocatura.com - Consultanță juridica online
×
Ablai P. Elena

Ablai P. Elena

Senior Associate » Cosma & Asociatii

- avocat definitiv

Rating clienți: 10,00
Review-uri: 10

2.682 vizitatori4.271 afisari
TOP SPECIALIZĂRI
Drept imobiliar
9
Drept societar
6
Risk & Compliance
4

REALIZĂRI

Limbi străine
3
Organizații
1
PROGRAMEAZĂ O SESIUNE DE CONSULTANȚĂ LIVE
Contracte Civile » Contract de PARTAJ » Contract de PARTAJ BUNURI IMOBILE ȘI BUNURI MOBILE
Contract de PARTAJ BUNURI IMOBILE ȘI BUNURI MOBILE
Denumire produs
300,00 lei
CLAUZE UZUALE
Pagini: 2 - 3
Revizuiri suplimentare
Timp de livrare
Standard (4 zile)
Rapid (2 zile) +50,00%
* La fiecare serviciu de consultantă scrisă comandat, se adaugă o taxă de serviciu de 10 lei.
Review-uri
Mihai Sonia (conferentiar UPG) a scris în data de 2020-02-20: Domnisoara avocat este o profesionista, o persoana foarte dedicata si de incredere. O recoman cu caldura!
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Vlad Voiculescu a scris în data de 2019-12-04: Probabil că cel mai bun cuvânt pentru a descrie interacțiunile cu Elena Ablai este acesta: excelență. De la prima interacțiune am văzut implicare și profesionalism, apoi acea `curiozitate profesională` și atenție la detalii cum rar întâlnești. La astea se adaugă abilități excelente de comunicare și focus pe ceea ce este cu adevărat esențial. Excelență.
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Mogos Cristian (Administrator Patrimoniu LPS CETATE) a scris în data de 2019-11-26: Doamna Elena Ablai este un avocat desavârșit, având calitățile necesare pentru a fi caracterizată astfel. Este extrem de atentă la detalii și în relatia cu clientul, tratând cauza cu un grad maxim de implicare și profesionalism, ceea ce adus la o soluție favorabilă pentru noi. Va mulțumesc, doamnă avocat, pentru tot suportul acordat!
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Vasile Rodica (Director economic porta bella inc) a scris în data de 2019-11-20: Un avocat extraordinar de bine pregatit , prompta si de o amabilitate desavarsita
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
retca mihai (Persoana fizica) a scris în data de 2019-11-20: Dna avocat este o persoana pregatita profesional si care se implica fff mult pentru apararea cauzei.
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Pop Mihaela (Profesor Universitar) a scris în data de 2019-07-17: Avocată Elena ABLAI manifesta un interes profesional convingator pentru intelegerea cazului meu si realizeaza documente juridice concludente care susțin cauza mea. Manifesta astfel o cunoaștere aprofundată a legislației. Este o persoană binevoitoare, dornică să ajute acolo unde legea este de partea clientului, este receptiva la orice detaliu care poate sa sprijine demersul juridic. Voi continua colaborarea cu avocata Elena ABLAI.
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Stuparu Camelia (Director MADR) a scris în data de 2019-03-25: Unu dintre cei mai buni avocati pe care i am cunoscut in intreaga cariera. Un excelent profesionist , solving problem , comunicator.
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Sava Andreea (Jurnalist) a scris în data de 2019-03-20: Drăguța, amabila și f profesionista. Și, desigur, rezultate excelente
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Razvan L. (Reporter ) a scris în data de 2019-03-12: Avocatul Elena Ablai m-a reprezentat în mai multe procese legate de meseria de reporter toate au fost câștigate. O persoană răbdătoare, atentă la detalii, care m-a ajutat să trec peste emoțiile primelor înfățișări în fața unui judecător.
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Stancu Aurel (Jurnalist si scriitor) a scris în data de 2019-02-21: Pe Av. Elena Ablai am cunoscut-o in urma cu aproximativ un an.Aveam mare nevoie de un avocat cu minte sclipitoare, cu mare cunoștință de carte și in mod obligatoriu onest.In scurt timp, am descoperit un om cu valoare de majuscule.Suflet mare, sensibilitate, pasiune, generozitate, forta de munca până la sacrificiu, talent si minte fără de confuzie.Un om găsit special pentru această profesie de avocat, chiar de Dumnezeu.Spuneți-mi unde și câti oameni mai întâlnim astăzi, care își fac din meserie un crez și nu o folosesc ca pe un troc.Dacă ai norocul să fii reprezentat intr-o instanță de Av. Elena Ablai, crede-mă, nu vei fi singur!
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2016 ©   Copyright SC ADVO VALUE SRL 2017-2020