Avocatura Com
×
CONSULTANȚĂ SCRISĂ

Mare parte din munca unui avocat este reprezentată de redactarea documentelor cu caracter juridic. Avocatura.com vă oferă posibilitatea de a obține documente juridice realizate la cel mai înalt standard profesional, în acord cu specificul situației în care se găsește Clientul și în interesul acestuia.

Dacă aveți nevoie de un Contract sau de un alt fel de document juridic, perfect adaptat situației d-voastră și doriți ca un avocat specializat să vă furnizeze un astfel de document, puteți obține acest lucru aici.

Iată cum trebuie să procedați:

  • Alegeți tipul de Contract sau de document juridic de mai jos.
  • Alegeți avocatul care să vă furnizeze acel document. Rating-ul și Review-urile vă vor ajuta.
  • Comandați documentul și achitați comanda.
  • Avocatul vă va contacta telefonic pentru a vă cere informații sau documente necesare. Documentele solicitate sunt transmise avocatului prin intermediul Comenzii d-voastre.
  • Contractul sau documentul solicitat vă este livrat prin intermediul Avocatura.com.
  • Avocatura.com vă solită să acordați un Rating și să scrieți un Review cu privire la experiența avută cu acel avocat. În felul acesta ajutați și alți Clienți să aleagă avocatul potrivit.


5 avocați oferă de la 119,00 lei
6 avocați oferă de la 297,50 lei
1 avocați oferă de la 595,00 lei
2 avocați oferă de la 357,00 lei
6 avocați oferă de la 238,00 lei
2 avocați oferă de la 238,00 lei
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2016 ©   Copyright SC ADVO VALUE SRL 2017-2019