Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Documente utile » Dreptul muncii

Cerere concediu fara plata

Nr inregistrare______________

Domnule Administrator,subsemmatul _____________________, angajat al _________________  pe functia de ______________,  va rog sa imi aprobati cererea de concediu fara plata in perioada  _______-_______.

Mentionez ca solicit concediul fara plata pentru motive personale.
 

 Data__________                                                                                                                                                                                     Semnatura

 

Discutii similare pe forum

Concediu fara plata, fara acrodul sefului - scris de Ionita - 4 raspunsuri
Buna ziua Doresc sa-mi iau o luna de concediu fara plata pentru rezolvarea unor probleme, dar seful nu este acord. Cum se poate rezolva problema? Exista vre-un articol de lege care imi permite acest lucru fara acordul lui?
Concediu fara plata - scris de ingerash - 3 raspunsuri
este corect sa trimiti salariatii in concediu fara plata (pe durata determinata)fara sa le asiguri acei 75 % din salariul de baza? Este vorba despre reducerea activitatii nui de intreruperea acesteia. dupa parerea mea art.53 din Codul Muncii se refere strict la intreruperea activitatii
Concediu fara plata - scris de tantza - 3 raspunsuri
Nu sunt lamurita cu o chestie , poate stupida.La cate zile de concediu fara plata are dreptul un angajat?Daca angajatul vrea si concediu pentru studii , perioada concediului ii inclusa in durata stabilita pentru concediu fara plata sau pentru acest concediu are dreptiul la alte zile?
Concediu fara plata - scris de fonfonica - 1 raspunsuri
Daca am depus pentru luna trecuta declaratia cu CASS, somaj dar nu am avut fonduri de salarii pot da acum rectificativa? Care sunt conditiile pentru a dovedi ca unicul meu salariat este in concediu fara plata? Cate zile pot sa-i dau? Trebuia sa declar undeva ca este in concediu fara plata?
Concediu fara plata - scris de maripe - 2 raspunsuri
Daca un angajat isi ia concediul fara plata o luna pentru interese personale , CIM ul se suspenda. Se opereaza si in carnetul de munca aceasta suspendare ?


Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020