Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Dictionar juridic

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  
Inventator

Termen prin care se desemneaza, in mod generic, persoana care a creat o inventie.

Atunci cand inventia este rezultatul unei activitati comune, toate persoanele care au avut o contributie creatoare sunt considerate inventatori.

Persoanele care au dat ajutor tehnic la realizarea inventiei, dar care nu au avut o contributie creatoare, nu pot fi considerati coautori.

Legea 64/1991 privind brevetele de inventie.
 

Discutii similare pe forum

Si eu sunt inventator. - scris de observer - 7 raspunsuri
Cei mai multi dintre noi suntem comozi. Si cei mai multi dintre noi nici macar nu cunoastem dimensiunea reala a comoditatii ce zace in noi. Cu calculatorul in fata sunt sigur ca incercam sa facem cele mai multe lucruri. Cautam pe net un cadou , desi vis-a-vis de unde locuiesc exista un magazin specializat in asa ceva, si daca ar fi sa cred ce spun unii chiar gasesti lucruri frumoase acolo. Tot "gogalind" pe net gesesc un site cu tot felul de chestii electronice of course , ca doar nu era sa-...

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020