Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Dictionar juridic

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  
Interpus

Persoana care apare intr-un act juridic in locul adevaratului interesat, de obicei pentru a ocoli dispozitiile legii ce opresc savarsirea actului in favoarea acestuia din urma.

Pe baza intelegerii dintre parti, interpusul este obligat ca ulterior sa remita ceea ce a dobandit persoanei pe care a reprezentat-o.

Discutii similare pe forum

Adjudecare imobil prin interpus - scris de demonica - 5 raspunsuri
Am o speta :grin: In ce mod e sanctionata o astfel de adjudecare? Adica daca se prevede ca debitorul nu poate adjudeca nici in nume propriu si nici prin interpusi imobilul supus executarii silite, licitatie fiind "organizata" de AVAS. Pentru edificare o sa postez pv al licitatiei cand il scanez. Cine poate sesiza ca s-a adjudecat imobilul prin interpusi - orice persoana sau doar cine are un interes? Si unde se face contestatia la sediul AVAS Bucuresti unde s-a organizat? Am obtinut un extra...

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020