Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Dictionar juridic

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  
Inselaciune la masuratoare

Conform art. 296 Cod Penal, inselarea prin folosirea unui instrument de masurat inexact ori prin folosirea frauduloasa a unui instrument de masurat exact se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 5 ani.

Tentativa se pedepseste.

Discutii similare pe forum

Punere in posesie teren in plus la masuratoare cadastrala - scris de Andrei - 1 raspunsuri
Buna ziua, In masura in care se poate, va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarul aspect. Sunt proprietarul unui teren in suprafata de 1710 MP in intravilanul Mun Barlad. Actele de prorietate sunt vechi. In contr. de V-C exista mentiunea ca "Terenul trece in proprietatea statului" este contract incheiat in anul 1980. In anul 1998 am depus cerere pentru primirea doc. de proprietate. Am primit raspuns de la primaria ca documentele de prorietate au fost emise, acest raspuns a fost gresi...
Inselaciune? - scris de andana_va - 2 raspunsuri
daca se emite o fact. dupa ce soc. intra in faliment si nu introduce recurs(nu s-a preschimbat certif.),este inselaciune?
Inselaciune - scris de tantza - 2 raspunsuri
unde ar trebui sa inaintez o plangere pentru savarsirea infractiunii de inselaciune si cum ar trebui sa sune?veau sa ma constutui si parte civila. subiectul pasiv poate fi o societate comerciala?
Inselaciune - scris de kempex - 9 raspunsuri
stie cineva sa-mi spuna daca in speta este vorba de o singura infr sau de mai multe? Un tip cumpara cu un cec fara acoperire astazi dintr-un aras si maine, de la aceiasi firma dar dintr-un alt oras cumpara inca o data. Se sesizeaza parchetul dar pagubitii nu realizeaza ca este vorba de aceiasi persoana si prin urmare un proces este pe rol la o judecatorie si altul la parchetul de pe langa alta judecatorie. Ce este de facut? Extinderea cercetarii penale pt alte fapte? Va multumesc
Inselaciune? - scris de rosia_montana - 9 raspunsuri
Firma X incredinteaza spre efectuarea de lucrari de intretinere si reparatii firmei Y un autovehicul. Dupa terminarea lucrarilor, angajatul A ia autovehiculul, din proprie initiativa, fara imputernicirea/acordul niciuneia dintre firme si pleaca cu ea spre firma X aflata in alt judet. Pe drum sufera un accident de circulatie, autovehiculul are defectiuni care ulterior au fost remediate de firma Y. Firma X se indreapta cu doua actiuni in instanta impotriva firmei Y: - o actiune in civil, prin care...

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021