Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Dictionar juridic

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  
Inselaciune cu privire la calitatea marfurilor

Conform art. 297 Cod Penal, falsificarea ori substituirea de marfuri sau orice alte produse, precum si expunerea spre vanzare sau vanzarea de asemenea bunuri, cunoscand ca sunt falsificate ori substituite, se pedepsesc cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.

Daca marfurile sau produsele au devenit, prin falsificare sau substituire, vatamatoare sanatatii, sunt aplicabile dispozitiile art. 313 (falsificarea de alimente sau alte produse).

Tentativa se pedepseste.

Discutii similare pe forum

Receptia marfurilor - ce acte normative o reglementeaza? - scris de caroelg - 1 raspunsuri
In cazul in care firma se aprovizioneaza cu marfuri (pe baza de contract de vanzare-cumparare) de la o alta firma, ce acte normative reglementeaza receptia marfurilor (de catre o comisie formata din delegatul vanzatorului si cel al cumparatorului)?
Facturi fiscale + Avize de insotire a marfurilor - scris de aiurel - 4 raspunsuri
Conform noilor reglementari (printre altele O.M.F. 2226/2006) acestea pot fi tiparite direct de catre s.c. Deoarece inca nu m-am lamurit in ce conditii se poate face acest lucru (la numerotez intern, cumpar seriile de la Imprimeria Nationala) pot achizitiona in continuare din retele care comercializeaza astfel de produse?
Va rog un sfat cu privire la succesiune! - scris de abcd_1 - 3 raspunsuri
Va rog sa-mi dati un sfat cu privire la succesiune. In urma cu 3 ani a avut loc decesul tatalui meu, mama mea traieste si in prezent. Averea lor consta din apartamentul propriu, pe care l-au realizat impreuna parintii mei, si o locuinta pe care tata a dobandit-o pe linie succesorala de la parintii lui. Eu mai am un frate care e casatorit si are un copil. De un an am plecat la facultate intr-o alta localitate si din pacate nu pot sa-mi permit sa ajung prea des pe acasa. Si pana in prezent nu s-a ...
Va rog sa-mi dati un sfat cu privire la o succesiune! - scris de ionutyalina2004 - 4 raspunsuri
Salut! As dori sa primesc si eu un sfat cu privire la o succesiune:-bunica mea s-a casatorit cu bunicul meu, acesta venind in casa bunicii fara nimic; bunica mea a murit dupa 3 ani, timp in care din casatorie s-a nascut mama, aceasta avand doar doi ani la moartea bunicii; bunicul s-a recasatorit cu o alta femeie care a venit in casa bunicii mele tot fara nimic;noua sotie a nascut doi copii, acestia avand la randul lor copii;strabunicul meu, adica tatal bunicii mele a murit dupa moartea bunicii, ...
Cu privire la etapa a II-a a concursului de admitere la INM - scris de El_Presidente - 3 raspunsuri
Buna tuturor, si multe felicitari celor care au reusit sa fie admisi la concursul din anul acesta! Mult succes si in continuare (valabil si pentru cei care au decis sa nu se lase!) Am doua intrebari pentru cei care au sustinut probele din etapa a II-a a concursului: 1. Care a fost durata stabilita pentru rezolvarea spetelor? (nu am gasit raspuns pe site-ul INM) 2. Care a fost durata stabilita pentru rezolvarea testului de logica? Pe site se mentioneaza organizarea acestuia in doua etape, fi...

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020