Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Dictionar juridic

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  
Inscris oficial

Conform art.150 Cod Penal, orice inscris care emana de la o unitate din cele la care se refera art. 145 (vezi Public) sau care apartine unei asemenea unitati.

Discutii similare pe forum

Raportul de expertiza extrajudiciara este inscris oficial? - scris de darkblack - 12 raspunsuri
Cred ca titlul spune tot :-) Avem un Raport de expertiza exatrajudiciara cu privire la un teren, intocmit bineinteles de un expert judiciar. Curiozitatea mea este daca acel raport poate fi catalogat drept inscris oficial. Multumesc anticipat!
Act oficial - scris de doruta - 7 raspunsuri
ma confrunt cu o problema: fratele meu a avut de suferit in urma unei ingrijiri medicale gresit acordate. Am dovezi ca doctorita in cauza a facut niste modificari in foaia de observatie. Putem sa facem plingere impotriva acesteia pentru fals. De care fals? este act oficial foaia de observatie? Multumesc pentru ajutor.
Monitorul oficial - scris de pernes - 10 raspunsuri
Cum pot obtine o copie a Monitorului Oficial in care apare publicata o Hotarare AGA (partea a IV a a Monitorului Oficial)? Cu mii de multumiri si :cafea: :cafea: :cafea: si :floare: :floare: :floare:
Monitor oficial - scris de varsatorsator - 2 raspunsuri
:-( Ma poate ajuta si pe mine cineva cu MO nr.133/23.02.2007 partea a IV-a? Imi trebuie urgent si habar nu am unde sa il caut.
Monitor oficial - scris de bubulina - 1 raspunsuri
Nu am nici o problema aveam doar chef sa povestesc cu cineva. Nu stiu daca stiti ,dar din 1 noiembrie taxele pt publicare in monitorul oficial a hotararilor /actelor aditionale la actul constitutiv depuse la registrul comertului se vor schimba ,in sensul ca nu se mai plateste in fucntie de numarul de caractere fara spatii ,ci [b]in functie de numarul de caractere cu spatii[/b]---- o gramada de banii !!!!

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020